Adresa serverului de TeamSpeak s-a schimbat! Noua adresa este 89.40.233.182:9987.

Welcome to EVICT.RO

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

 • Anunțuri

  • snd

   SC GOODPLAY SRL - Gazduire Web & Jocuri [reclama platita]   24.07.2017

   - SC GOODPLAY SRL a fost infiintata pe 10.07.2017 folosind codurile caen 6110 (Activitati de telecomunicatii prin retele cu cablu) si 6311 (Prelucrarea datelor, administrarea paginilor web si activitati conexe)
   - SC GOODPLAY SRL este o firma de gazduire jocuri si servicii web ce cauta sa gazduiasca cat mai multe servicii la cele mai bune preturi de pe piata si sa ofere o calitate inalta in schimbul aprecierilor venite din partea clientilot.
   De ce sa ne alegi pe noi?
   * Sunt o firma inregistrata la Registrul Comertului, avand C.U.I: 37926818 si Nr. Reg. Com.: J40/11797/2017
   * Suntem o firma neplatitoare de TVA, asta inseamna ca preturile afisate pe site sunt cele finale
   * Dedicatele folosite sunt colocate in Datacenter-ul BTSTELECOM
   * Ne straduim sa tinem preturile cat mai jos posibil si calitatea serviciilor oferite sa fie cat mai ridicata   Contact:
   Mail: contact@good-play.biz sau contact@good-play.com.ro
   Telefon: Vodafone: 0738 468 814 / Orange: 0746 548 997
   SC GOODPLAY SRL SRL
   Nr. Reg. Com.: J40/11797/2017
   C.U.I: 37926818
   Locatie Sediu: Bucuresti, Sectorul 2, Sos. Morarilor, Nr. 2B, Parter, Camera 6


   Modalitati de plata:
   - Card Online (urmeaza)
   - Transfer Bancar
   - PaySafeCard
   - PayPal
   - Skrill (urmeaza)
   - SMS

     Gazduire WEB cPanel: 

     Gazduire Counter-Strike 1.6 GameCP: 

     Gazduire Counter-Strike Global Offensive GameCP: 

     Gazduire San Andreas MultiPlayer GameCP: 

     Gazduire Radio WHMSonic:    
     Inregistrare Domenii: 
     Link-uri utile:
   SITE
   CLIENTI
   GAMECP
   CPANEL

Dabb

Managers
 • Număr conținut

  118
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

3 Incepator

Despre Dabb

 • Rang
  Manager RPG
 • Dată Naștere 22.02.1999

Contact Methods

 • Facebook
  Cosmin Cm

Vizitatori Recenți Profil

170 citiri profil
 1. pills`uri
 2. Se poate scoate parola de pe un server de samp direct din joc ? Daca da ,care este comanda ?
 3. Nume si Prenume: Ionescu Cosmin Vârstă: 18 Gradul pentru care doriți să aplicați: Moderator Categoria unde doriți să moderați: Cafenea - jocuri forumistice Motivul pentru care doriți acest privilegiu: : m-am mai ocupat de aceasta categorie si este numai buna de ocupat timpul . O scurtă descriere a dvs(minim 100 de cuvinte): Sunt din Bucuresti ,am 18 ani , sunt un baiat sociabil si respectuos,dar imi place sa fiu si respectat , cand mi se greseste s-a terminat, nu prea am ocupatie si stau mai mult la pc. keep high Experiență în domeniu: Experienta este una de avansat
 4. Nume : Dabb Descriere situatie : Este vorba de orice CS de tip 1.6 ,nvidia etc, am incercat mai multe ,iar la fiecare aceeasi problema,dau sa deschid jocul , imi deschide ceva gen iar dupa aceasta nu imi mai deschide nimic ,am incercat si troubleshooter si am pornit si cu administrator,dar degeaba. Daca ma poate ajuta cineva as aprecia ,dau <3 !
 5. *Nume pe forum: Dabb *Produsul scos la vânzare: cont steam *Descriere produs: Un cont de steam cu mai multe joculete ,dar cele importante fiind cs go si payday 2 *Modalitate de plată: paysafe *Preţ produs: 50 lei *Date de contact: Skype : cosmin.tkdd sau PM aici pe forum*Dovadă produs (ss) : http://steamcommunity.com/id/hdn9/
 6. Nume si Prenume: Ionescu Cosmin Vârstă: 18 Gradul pentru care doriți să aplicați: Moderator Categoria unde doriți să moderați: Cafenea - jocuri forumistice Motivul pentru care doriți acest privilegiu: : m-am mai ocupat de aceasta categorie si este numai buna de ocupat timpul . O scurtă descriere a dvs(minim 100 de cuvinte): Sunt din Bucuresti ,am 18 ani , sunt un baiat sociabil si respectuos,dar imi place sa fiu si respectat , cand mi se greseste s-a terminat, nu prea am ocupatie si stau mai mult la pc. Experiență în domeniu: Experienta este una de avansat
 7. 3
 8. 17:11
 9. 370
 10. a 54 -a a murit de la supradoza
 11. sa fii cuminte