Sari la conținut

Bereciuc

Banned
  • Număr conținut

    18
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Realizările lui Bereciuc

Explorer

Explorer (4/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Reacting Well
  • Week One Done

Insigne recente

0

Reputație Comunitate

  1. Ma jur ca imi tai microfonul ca sa nu va mai bateti asa joc de mine dupa ce o sa primesc unban ,daca o sa primesc asta ar trebui pe bune ,de data asta chiar a fost fara motiv
  2. Nick:Bereciuc Nick Admin:iTheo0205 si BadBear Data:12-25-18 21:34 Harta:de_cache Detalii:As vrea sa il reclam pe iTheo0205 si pe BadBear pentru abuz,o sa explic in cel mai mare detaliu,eram pe serverul Go.Evict.Ro eram chair pe mid la vent,cand il aud pe bear injurand sau cam asa ,eu i-am spus "calm,stai calm" apoi el mi-a adresat injuraturi fara motiv "tigan basit",sunt alb apropo,apoi eu doar ca sa ii raspund am spus "basit esti tu cu ma-ta",apoi el mi-a spus ca o sa imi dea mut permanent sau ban permanent pentru ca l-am injurat ,din moment ce el m-a injurat primul mi s-a parut corect sa fac lafel.Eu am iesit de pe server ca sa nu mai iau um alt ban nejustificat ,iar dupa putin timp am spus sa intru iaras,atunci theo ma astepta ca sa imi dea ban permanent ,el fiind rugat de bear sa o faca ,am tot serverul martor ca nu l-am injurat primul si ca cei doi au facut un abuz ,unul dintre baieti care erau pe server in momentul ala este Alexmaniac,care poate sa va confirme tot ce s-a intamplat .Nu inteleg de ce tot timpul trebuie sa stau sa scriu topicuri,din cauza unor admini care nu isi fac treaba ,jur ca de data asta chiar nu am facut nimic rau ,da ,in alte dati poate am mai intrecut limita dar acum chiar e bataie de joc.
  3. Nick:Bereciuc Nick Admin:iTheo0205 si BadBear Data:12-25-18 21:34 Harta:de_cache Detalii:As vrea sa il reclam pe iTheo0205 si pe BadBear pentru abuz,o sa explic in cel mai mare detaliu,eram pe serverul Go.Evict.Ro eram chair pe mid la vent,cand il aud pe bear injurand sau cam asa ,eu i-am spus "calm,stai calm" apoi el mi-a adresat injuraturi fara motiv "tigan basit",sunt alb apropo,apoi eu doar ca sa ii raspund am spus "basit esti tu cu ma-ta",apoi el mi-a spus ca o sa imi dea mut permanent sau ban permanent pentru ca l-am injurat ,din moment ce el m-a injurat primul mi s-a parut corect sa fac lafel.Eu am iesit de pe server ca sa nu mai iau um alt ban nejustificat ,iar dupa putin timp am spus sa intru iaras,atunci theo ma astepta ca sa imi dea ban permanent ,el fiind rugat de bear sa o faca ,am tot serverul martor ca nu l-am injurat primul si ca cei doi au facut un abuz ,unul dintre baieti care erau pe server in momentul ala este Alexmaniac,care poate sa va confirme tot ce s-a intamplat .Nu inteleg de ce tot timpul trebuie sa stau sa scriu topicuri,din cauza unor admini care nu isi fac treaba ,jur ca de data asta chiar nu am facut nimic rau ,da ,in alte dati poate am mai intrecut limita dar acum chiar e bataie de joc.
  4. As vrea sa il reclam pe iTheo0205 si pe BadBear pentru abuz,o sa explic in cel mai mare detaliu,eram pe serverul Go.Evict.Ro eram chair pe mid la vent,cand il aud pe bear injurand sau cam asa ,eu i-am spus "calm,stai calm" apoi el mi-a adresat injuraturi fara motiv "tigan basit",sunt alb apropo,apoi eu doar ca sa ii raspund am spus "basit esti tu cu ma-ta",apoi el mi-a spus ca o sa imi dea mut permanent sau ban permanent pentru ca l-am injurat ,din moment ce el m-a injurat primul mi s-a parut corect sa fac lafel.Eu am iesit de pe server ca sa nu mai iau um alt ban nejustificat ,iar dupa putin timp am spus sa intru iaras,atunci theo ma astepta ca sa imi dea ban permanent ,el fiind rugat de bear sa o faca ,am tot serverul martor ca nu l-am injurat primul si ca cei doi au facut un abuz ,unul dintre baieti care erau pe server in momentul ala este Alexmaniac,care poate sa va confirme tot ce s-a intamplat .Nu inteleg de ce tot timpul trebuie sa stau sa scriu topicuri,din cauza unor admini care nu isi fac treaba ,jur ca de data asta chiar nu am facut nimic rau ,da ,in alte dati poate am mai intrecut limita dar acum chiar e bataie de joc.
  5. Bereciuc

    Unmute

    Nu ramane nimic ,daca era cu un motiv mai ziceam ,da meritam pe spusele mele dar acum e un abuz ,si nu mai face pe istetul daca nu ai fost de fata ,daca erai acolo stiai ca nu meritam ban ,bafta si tie
  6. As vrea sa il reclam pe iTheo0205 si pe BadBear pentru abuz,o sa explic in cel mai mare detaliu,eram pe serverul Go.Evict.Ro eram chair pe mid la vent,cand il aud pe bear injurand sau cam asa ,eu i-am spus "calm,stai calm" apoi el mi-a adresat injuraturi fara motiv "tigan basit",sunt alb apropo,apoi eu doar ca sa ii raspund am spus "basit esti tu cu ma-ta",apoi el mi-a spus ca o sa imi dea mut permanent sau ban permanent pentru ca l-am injurat ,din moment ce el m-a injurat primul mi s-a parut corect sa fac lafel.Eu am iesit de pe server ca sa nu mai iau um alt ban nejustificat ,iar dupa putin timp am spus sa intru iaras,atunci theo ma astepta ca sa imi dea ban permanent ,el fiind rugat de bear sa o faca ,am tot serverul martor ca nu l-am injurat primul si ca cei doi au facut un abuz ,unul dintre baieti care erau pe server in momentul ala este Alexmaniac,care poate sa va confirme tot ce s-a intamplat .Nu inteleg de ce tot timpul trebuie sa stau sa scriu topicuri,din cauza unor admini care nu isi fac treaba ,jur ca de data asta chiar nu am facut nimic rau ,da ,in alte dati poate am mai intrecut limita dar acum chiar e bataie de joc.
  7. Bereciuc

    Unmute

    El ma jignit pe mine terminatule ,eu doar i-am raspuns inapoi
  8. Bereciuc

    Unmute

    Pai daca nu ia nimeni oricum masuri cu ce ma mai ajuta,si stai linistit ca nu am permanent ban sau nu ar trebui sa am
  9. Bereciuc

    Unmute

    Ce vorbesti ma tu ,el m-a injurat si eu i-am raspuns ,el ma provocat am tot serverul martor,cu cine crezi tu ca vorbesti,ma pis pe el de urs prost ca el cauta scandal
  10. Bereciuc

    Unmute

    Majoritatea asa sunt , si am spus handicapat ca un cuvant retoric ,pe mine ma uimeste cata bataie de joc e pe server ,dar nu conteaza asta pemntru voi.
  11. Bereciuc

    Unmute

    Uite chiar acum am luat ban 20 de minute pentru ca am zis salut salut ,si abea intrasem ,ce pula mea ,server cu adimini mai handicapati ca astea nu am mai vazut
  12. Bereciuc

    Unmute

    Greeny sa iti spun o treaba ,nu injuram eu de nebun ne provocat ,nu stiu cum ,cam de fiecare data ajung sa ma cert cu admini,daca ei ma injura e ok,daca eu ii injur primesc ban ,deaia ajung mereu sa fiu banat ,pentru ca ei sunt mari smecheri cu grad si eu nu pot sa le fac nimic.
  13. Bereciuc

    Unmute

    Salut si craciun fericit ,acum cateva zile am primit gag/mut permanent zic eu fara motive intemeiate,doar am bagat cateva melodi la sfarsit de runda ,cam odata la cateva runde,si am primit mut respectiv gag permanent,mut putea sa imi fie dat o perioada mai mare de timp nu permanent ,nu asa se procedeaza ,daca nu ma opream dupa ce imi dadea mut perioada acea ,putea sa imi dea ban cateva ore sau kick,in nici un caz mut permanent,si legat de gag ,nu stiu cum am primit sincer,nu am injurat pe nimeni si e clar ca nu pot sa bag melodi pe chat .Nu stiu cine mi-a dat mut/gag pentru ca ,pe chat nu era afisat ,dar au fost neantemeiate si asta e clar un abuz de grad .Cam atat am avut de spus ,sper sa se rezolve ,si stiu ca in trecut am mai avut probleme pe server ,dar de data asta chiar nu am facut nimic rau,plus ca unor jucatori chiar le placeau melodile =).
  14. Nick:Bereciuc Nick admin:A.N.S.W.E.R Data și ora evenimentului:putin dupa 22:00,21.9.2018 Harta:Cache Detalii:Omul asta face abuz de helper si da ban sau kick,sau mut oricui ce spune ceva ce nu ii convine sau chiar daca scrie pe chat,eu am primit ban de data asta fara motiv,stiu ca dovezile nu sunt atat de convingatoare dar nu am avut ocazia sa aplic demoul,dar sunt martori care stiu ce face acest ANSWER cu functia sa. Dovezi:file:///C:/Program%20Files%20(x86)/Steam/userdata/852617259/760/remote/730/screenshots/20180921230637_1.jpg Alte precizări:Nu mai am alte precizari
  15. Bereciuc

    Unban

    1. Profil jucător:https://evict.eu/go/jucator.php?id=17639 2. Link detalii ban:http://evict.eu/go/bans/index.php/bans?q=STEAM_1:1:426308629#1415 3. Descrie situația: Un admin mi-a dat ban fara motiv,i-am spus in gluma sa imi dea ban si am primit 100 de ore ,fara sa fac nimic altceva.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.