Sari la conținut

4k4life

Member
  • Număr conținut

    16
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Instagram
    Lucas Sipos

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Realizările lui 4k4life

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Insigne recente

6

Reputație Comunitate

  1. Sincer, nu imi pasa de remove ca oricum eu nu am jucat pe server ca am avut helper. Eu aduc argumente la reclamatia lui din cauza ca el crede ca eu i-am dat kick din cauza ca o fost bun sau din cauza ca am avut acei factori perturbatori numiti "nervi". Imi place ca nimeni nu citeste ca eu chiar nu am intentionat sa ii dau kick. Si pe langa asta voi sunteti cei care va cam abateti de la subiect avand in vedere ca tot comentati de scrisu meu. E o chestie de cacat, ca numa asa ii pot spune, sa facem atata tam tam din cauza unui kick care s-a intamplat din greseala, dar ce sa fac sunt probleme mai mari decat un kick, dar voi doar pe asta va focusati acum.
  2. Si editul este pus acolo sa il folosesti, cred...
  3. nu is scuza-ma si nici nu am sa fiu. Dar noa trebuie sa areti ca stii tu, nu ma deranjeaza, bine ca macar incerc.
  4. Daca vreti eu vorbesc si in voice chat ca sa nu zice-ti ca le inventez pe loc. Daca intelegi bine daca nu, nu, oricum pentru mine esti irelevant, fara suparare, haters will hate, forever and ever. Si sa iti spun ceva paleta poti sa numesti pe cine vrei tu daca nu ai vazut pana acuma eu nu ti-am spus nimic urat chiar daca meritai avand in vedere ca nu stii sa duci o discutie rationala. Gandinti, nu spune-ti aiurea chestii ca vad ca deja se arunca din colo in coace cu pro (chiar daca ii numa 1 poti sa vezi ca nimeni nu o zis din cauza ca nu se stie toata povestea, da lasa ca ai tu destule backupuri)
  5. Frate tu vezi ce scrii eu nici nu am stiut ca ti-am dat kick de aceea am intrebat daca eu am dat kick, dar noa nu ai tu cum sa iti dai seama ca tu o tot ti pe ale tale si frate nu ma intereseaza ca esti mai vechi pe server decat mine eu ti-am zis daca tu ai un pic de educatie intrai frumos si imi spuneai numele meu si dupa puteai sa imi zici ca de ce ti-am dat kick si alea alea. Badbear tine cu tine probabil din cauza ca noa sunteti prieteni si nu stiu ce ca eu nu te suspectez pentru nimic ca nu joci bine, da uite daca tot ai vrut sa auzi asta, pentru mine tu nu joci nici pe aproape de un hacker si nici aproape de a juca cat de cat decent deci mai lasa-ma pe mine cu prostiile astea ca cica eu te suspectez sau ca eu am fost nervos ca nu ii asa daca nu ai cu altceva cu ce sa ma acuzi atunci nu zice prostii care nici nu au sens. Ma rog faza cu "muita" am zis-o ca nu am stiut cum ai zis adevarat uite aici ai si tu dreptate nu am fost atent la ce ai zis pentru ca nu m-o interesat persoanal eu stiind ca tu nu vorbesti cu mine si ca vorbesti cu altcineva.
  6. A da si daca tot eu ti-am dat kick fara sa stiu sa stii ca imi pare rau, presupun adica nu stiu de ce mi-ar parea rau pentru ceva care ori o fost un bug ori o fost din greseala, still presupun.
  7. Buna seara, amicule/muita, dupa spusele tale cand ai reintrat pe mapa sa stii ca chiar daca crezi ca sunt un jucator ca oricare altul care se enerveaza cand moare..... te inseli amarnic; scorul meu, unul bun, nu ma plang, 23 cu 9 de nu ma insel, nu stiu la ce as putea da rage/'poate nervi' sunt destul de cunoscut pe server din cauza skillurile pe care le-am dobandit pe decursul a 4 ani si un pic(joc doar vara mai mult) siiii cum am spus sunt cunoscut si sa imi zica cineva de aici cand am dat eu kick unei persoane inocente ca tine, avand in vedere ca nici nu cred ca tu ai fost acela care m-a omorat (oricum nu asta conteaza), kick? Mda.. Pot sa imi dau seama destul de bine daca cineva are hack si tu nu esti nici pe aproape de acea persoane pentru ca se vede ca esti un jucator moderat sa zic asa un mg1, dar argumentele acestea le pun aici din cauza ca asa si este cu aceasta neintelegere. Se zice ca eu cica am dat kick si cica nu am recunoscut dupa, intr-adevar observ ca eu sunt acela care ti-a dat kick, dar nu am facut pe prostul eu chiar nu am scris nimic in chat poate sunt niste keyboard shortcut pe care nu le stiu eu si culmea faptului face ca fix pe tine a picat. Eu tot raman de parere ca nu ti-am dat kick, chiar asa, daca ti-as fi dat kick intentionat (care nu s-ar intampla nici daca ai fi cel mai slab sau cel mai bun jucator de pe lume), nu intri pe server si ma te crezi mare smecher pe tinichele si spui "Bai muita de ce mi-ai dat ban" ca is eu ca ii altu ca ii oricine, toate neregulile trebuie sa fie discutate in mod normal, fara injuraturi ca eu zic ca esti un om educat/putem duce o discutie rationala sau daca nu spune-mi ca o ducem cum vrei tu numai ca eu tot o sa te iau cu frumosul pentru ca daca nu ti-ai dat seama pana acum sunt destul de pacifist si in vorbe si in joc. Multumesc de intelegere, o seara frumoasa mai departe, ne auzim maine daca mai vreti raspunsuri.
  8. 4k4life

    Cerere helper cdm-

    pro, eu zic ca ar trebui sa ii dam o sansa numa ca trebuie sa petreaca mai mult timp pe server
  9. 4k4life

    Req

    am dat cerere acuma ca inainte nu am inteles cum trebuia facut ii multumesc lui plajerik
  10. 4k4life

    Req

    Nume: Lucas Vârsta: 16 Nick: 4k Profil jucător: https://evict.eu/go/jucator.php?id=2703 Ore jucate pe server: 67/68 Ai intrat în grupul de steam al serverului?: da Ai intrat în clanul gametracker al comunității?: nu Ai citit regulamentul?: poate
  11. 4k4life

    Admin req

    stii cum ii ca asta ii parerea ta daca l-am citit l-am citit am omis am omis si chiar daca tu crezi ca nu l-am citit asta nu inseamna ca nu am facut-o.. fiecare are dreptu la o parere nu zic nu, eu am venit, am pus pentru acest "job" in rest ii decizia voastra numai nu cred ca ar trebui sa acuzam si chestii ca poate nu ii chiar cum credeti voi. sa nu credeti ca is indiferent ca oricum nu imi pasa si minuni dinalea doar zi ca noa pana la urma ori ii un da ori ii nu.
  12. 4k4life

    Admin req

    credeam ca ati pus-o la misto.. *daca intelegi ce zic*
  13. 4k4life

    Admin req

    Nume: Lucas Vârsta: 16 Nick: 4k Profil jucător: https://evict.eu/go/jucator.php?id=2703 Ore jucate pe server: 62 Ai intrat în grupul de steam al serverului?: da Ai intrat în clanul gametracker al comunității?: nu Ai citit regulamentul?: dada
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.