Sari la conținut

ploxiz

Member
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Realizările lui ploxiz

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Insigne recente

0

Reputație Comunitate

  1. ploxiz

    Cerere unban ploxiz

    Bun deci: runda 21: i-am auzit scope-ul si am iesit wide pe el (trebuia sa fac juke dar eh...) runda 22: la primul kill il aud cum incarca inainte ca eu sa intru in connector, ba chiar se aude in stanga si i se vede si varful armei dar surdul si chiroul de mine tot in dreapta se uita. Apoi cand ma intorc il aud cum pusheaza si trag ca spartul pentru ca ma asteptam sa fie pe scari mai jos. La al doilea kill, il aud inainte cum trage cu aug-ul si foarte probabil il vede si al meu din jungle si stiu clar ca e in ladder. De asemenea, tot al meu care vine din apartamente, probabil l-a vazut putin si apare pe radar ca a iesit short. runda 23: fix ce am zis mai sus - "La un moment dat nu am mai stat si m-am dus mid si fix atunci a venit" runda 24: la fel, ce am spus in post-ul anterior
  2. ploxiz

    Cerere unban ploxiz

    Ai incercat sa vezi daca merg demo-urile? Mie imi iese din joc dupa ce dau playdemo. Oricum cred ca stiu despre ce vorbesti. Mereu e cate unu' care incerca sa dea flank prin T-spawn din A. La un moment dat nu am mai stat si m-am dus mid si fix atunci a venit. Si ma misc pentru ca...well...nu pot sta locului si in plus ma uit pe radar intre timp daca poate ca unul sa pusheze mid-ul sau apartamente si ma tot razgandesc unde sa ma duc.
  3. ploxiz

    Cerere unban ploxiz

    1. Profil jucător: https://steamcommunity.com/id/ploxiz/ 2. Link detalii ban: http://evict.eu/go/bans/index.php/bans?q=STEAM_1:0:27710371#2214 3. Descrie situația: Am luat ban pe motiv de wall. As dori sa vad dovada clara. 4. Dovezi: N/A btw: dupa ce mi-am facut cont pe forum si am inceput sa scriu cererea, la submitere nu se mai incarca, la fel si restul site-ului (ca si cum as fi luat ip ban). Daca ma conectam dupa alt ip (telefon) mergea. Nu stiu daca admin-ul care mi-a dat ban are sau nu drepturi de ip ban pe website dar...in fine, e ciudat.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.