Sari la conținut

Qubicon

Ex Staff
  • Număr conținut

    219
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    2

Qubicon a câștigat ziua ultima dată pe August 4 2017

Qubicon a avut cel mai apreciat conținut!

1 Urmăritor

Despre Qubicon

  • Dată Naștere 30.03.2000

PC Specs & Gear

  • OS
    Windows 10

Vizitatori Recenți Profil

2.297 citiri profil

Realizările lui Qubicon

Community Regular

Community Regular (8/14)

  • Conversation Starter
  • Reacting Well
  • Very Popular Rar
  • Week One Done
  • One Month Later

Insigne recente

197

Reputație Comunitate

  1. Cine crezi ca o sa citeasca asa ceva cand sunt site-uri de specialitate? O sa justificati eventualele promovari prin copy-paste si nu prin original content? Ok, bafta cu asta. http://prntscr.com/o1ikh2
  2. Nu mai aveti unde sa faceti post-hunt? Inutil din punctul meu de vedere.
  3. Este facut de acest tip din Mexic. Da, ai face bine sa le stergi ca deja te-ai facut de ras. :))
  4. Ceea ce stii tu sa faci, de fapt, se rezuma doar la asta si la watermark-ul pe care-l pui pe lucrari (ca spre deosebire de mine, acel logo nu-ti apartine). :)) Avand in vedere "hopul" dintre lucrarile tale si cele modificate, ma mir cum de nu ti-a dat cineva report pentru tentativa de rip.
  5. Tipic. Diferenta este ca tot portofoliul tau consta in a modifica ceva gata facut... iar rezultatul este pe masura - un kitsch. Nu neg faptul ca si eu am folosit proiecte pentru animatii, insa spre deosebire de tine, nu ma rezum decat la asta.
  6. Artwork-uri? :)) Calm down. Majoritatea sunt niste template-uri modificate, lucruri facute dupa tutoriale si chestii nonsens. Esti un incepator si se vede asta. Nu incerca sa atragi atentia degeaba...
  7. Qubicon

    Portofoliu ZRX

    Sunt monocrome si mult prea intunecate. Nu se intelege nimic...
  8. Qubicon

    QUBICONNNNN

    *click to zoom in
  9. Qubicon

    Portofoliu Munst

    Nu ai inteles absolut nimic din ce am zis. Faptul ca iti poti alege dimensiunile pentru semnatura in cazul de fata nu scuza ideea ca nu se intelege nimic din ceea ce ai facut. Sunt prea mici, de asta. Este irelevant cate layere ai folosit atata timp cat nu pot distinge asta. Apropo, stilul asta este depasit. Get over it.
  10. Qubicon

    Portofoliu Munst

    Semnaturile - sau tag-uri, cum le mai zic unii - sunt prea mici si nu se intelege mai nimic. Arata ca si cum ai fi descarcat cea mai mica versiune de pe shutterstock. xD E interesant ca incerci sa pui smudge pe avatare. In rest, sunt kinda basic tho... Imi place acest text minimalistic de aici.
  11. Qubicon

    QUBICONNNNN

    Unii o sa le vedeti pentru a 15-a oara. Imi pare rau. Follow me on Instagram: https://www.instagram.com/qubiconfx/ Portofoliu vechi: https://usp.ro/forum/topic/1280-portofoliu-qubicon/
  12. votez v2 pentru faptul ca n-a pus brush-uri aiurea, lul
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.