ALATURA-TE GRUPULUI EVICT STEAM CHAT
Sari la conținut

MegaLodon

Membri
 • Număr conținut

  5
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

0 Incepator

Despre MegaLodon

 • Rang
  Nou-venit
 1. Nume:Istoc SergiuNick:MegaLodonMotiv absenta:Sunt plecat la un majorat de la ora 19:00 si nu pot fi prezent la sedintaGrad:Co-ownerDurata:Diseara.
 2. Nume:Istoc Sergiu Nick:MegaLodon Varsta:16 Grad Actual:Trusted Ore:95 Motivul pentru care vrei UP:Cresterea in grad are potential mare in mentinerea constanta zilnica a orelor si activitatii mele pe server.
 3. Nume:Istoc Sergiu Nick:MegaLodon Varsta:16 ani Grad Actual: Moderator Ore:81.5 Motivul pentru care vrei UP:Cresterea in grad pentru mine are potential mare pentru mentinerea activitatii mele zilnice pe server si ''administrarea '' lui.
 4. Nume:Istoc Sergiu Nick:MegaLodon Varsta:16 ani (am implinit acum 5 zile ) Grad Actual:Administrator Ore:70.8 (dovada aici )http://www.gametracker.com/server_info/Stars.evict.ro:27015/top_players/?query=mega ) Am jucat cu toate numele de acolo inafara de Mega Minion si mega faggot Motivul pentru care vrei UP: Consider ca merit deoarece am ajutat serverul prin tot ceea ce am putut iar daca as primi acest up ar fi o motivatie mult mai mare pentru a juca mai mult timp pe server.
 5. Propun sa fie adaugate noi modele (ceva mai inedit si diferit fata de alte servere ) la care sa aiba acces cei cu grad mai mare de helper si vipii.Si as mai propune ca sa fie micsorate orele minime pentru gradele mai mari decat adminul deoarece serverul nu este extrem de populat si e foarte greu sa faci 100h pentru trusted in conditiile in care sunt intre 8 si 12 playeri constant pe server.
×