Adresa serverului de TeamSpeak s-a schimbat! Noua adresa este 89.40.233.182:9987.

Welcome to EVICT.RO

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

 • Anunțuri

  • snd

   SC GOODPLAY SRL - Gazduire Web & Jocuri [reclama platita]   24.07.2017

   - SC GOODPLAY SRL a fost infiintata pe 10.07.2017 folosind codurile caen 6110 (Activitati de telecomunicatii prin retele cu cablu) si 6311 (Prelucrarea datelor, administrarea paginilor web si activitati conexe)
   - SC GOODPLAY SRL este o firma de gazduire jocuri si servicii web ce cauta sa gazduiasca cat mai multe servicii la cele mai bune preturi de pe piata si sa ofere o calitate inalta in schimbul aprecierilor venite din partea clientilot.
   De ce sa ne alegi pe noi?
   * Sunt o firma inregistrata la Registrul Comertului, avand C.U.I: 37926818 si Nr. Reg. Com.: J40/11797/2017
   * Suntem o firma neplatitoare de TVA, asta inseamna ca preturile afisate pe site sunt cele finale
   * Dedicatele folosite sunt colocate in Datacenter-ul BTSTELECOM
   * Ne straduim sa tinem preturile cat mai jos posibil si calitatea serviciilor oferite sa fie cat mai ridicata   Contact:
   Mail: contact@good-play.biz sau contact@good-play.com.ro
   Telefon: Vodafone: 0738 468 814 / Orange: 0746 548 997
   SC GOODPLAY SRL SRL
   Nr. Reg. Com.: J40/11797/2017
   C.U.I: 37926818
   Locatie Sediu: Bucuresti, Sectorul 2, Sos. Morarilor, Nr. 2B, Parter, Camera 6


   Modalitati de plata:
   - Card Online (urmeaza)
   - Transfer Bancar
   - PaySafeCard
   - PayPal
   - Skrill (urmeaza)
   - SMS

     Gazduire WEB cPanel: 

     Gazduire Counter-Strike 1.6 GameCP: 

     Gazduire Counter-Strike Global Offensive GameCP: 

     Gazduire San Andreas MultiPlayer GameCP: 

     Gazduire Radio WHMSonic:    
     Inregistrare Domenii: 
     Link-uri utile:
   SITE
   CLIENTI
   GAMECP
   CPANEL

MegaLodon

Members
 • Număr conținut

  5
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

0 Incepator

Despre MegaLodon

 • Rang
  Nou-venit
 • Dată Naștere
 1. Nume:Istoc SergiuNick:MegaLodonMotiv absenta:Sunt plecat la un majorat de la ora 19:00 si nu pot fi prezent la sedintaGrad:Co-ownerDurata:Diseara.
 2. Nume:Istoc Sergiu Nick:MegaLodon Varsta:16 Grad Actual:Trusted Ore:95 Motivul pentru care vrei UP:Cresterea in grad are potential mare in mentinerea constanta zilnica a orelor si activitatii mele pe server.
 3. Nume:Istoc Sergiu Nick:MegaLodon Varsta:16 ani Grad Actual: Moderator Ore:81.5 Motivul pentru care vrei UP:Cresterea in grad pentru mine are potential mare pentru mentinerea activitatii mele zilnice pe server si ''administrarea '' lui.
 4. Nume:Istoc Sergiu Nick:MegaLodon Varsta:16 ani (am implinit acum 5 zile ) Grad Actual:Administrator Ore:70.8 (dovada aici )http://www.gametracker.com/server_info/Stars.evict.ro:27015/top_players/?query=mega ) Am jucat cu toate numele de acolo inafara de Mega Minion si mega faggot Motivul pentru care vrei UP: Consider ca merit deoarece am ajutat serverul prin tot ceea ce am putut iar daca as primi acest up ar fi o motivatie mult mai mare pentru a juca mai mult timp pe server.
 5. Propun sa fie adaugate noi modele (ceva mai inedit si diferit fata de alte servere ) la care sa aiba acces cei cu grad mai mare de helper si vipii.Si as mai propune ca sa fie micsorate orele minime pentru gradele mai mari decat adminul deoarece serverul nu este extrem de populat si e foarte greu sa faci 100h pentru trusted in conditiile in care sunt intre 8 si 12 playeri constant pe server.