Sari la conținut

Tam

Ex Staff
  • Număr conținut

    42
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Tam

  1. Tam

    Resursa

    Acela este un shape si cred ca este resursa privata
  2. Am vazut videoclipul mai demult iar argumentele sunt discutabile. Eu sunt mai ateu de fel dar nu o sa incep cu chestii de genu cum ca "Daca Dumnezeu exista, de ce exista raul?" Dumnezeu a fost "adus pe lume" de catre oameni pentru a ti fii frica de ceva atunci cand esti pe punctul de face ceva rau, iar prin aceasta metoda oameni au reusit sa devina civilizati...mai mult sau mai putin. In ziua de azi biserica si religia nu fac altceva decat sa mentina pacea si ordinea intre oameni sub pretextul ca daca esti bun ajungi in Rai iar daca faci rau ajungi in Iad. Aia au milioane de euro in conturi si tot consturiesc biserici in loc sa construiasca spitale si ii incurajeasa pe enoriasi sa vina la biserica cu conditia de a dona la Cutia Milei promitandu le ca o sa i scape de boli si ca o sa ajunga in Rai. De mici ne a fost bagata ora de religie pe gat doar pentru a asculta aberatiile profesorilor, plus ca te trimiteau la spovedit la biserica daca voiai nota mare, iar tu cum esti mic esti foarte usor de influentat iar cu timpul esti spalat pe creier. Nu stiu daca a avut vreo noima ce am zis da ma rog, asta e parere mea despre Dumnezeu si religie.Oricine ma poate corecta sau critica, dar eu tot nu mi schimb parerea =))
  3. Incep sa plang deoarece ma plictisesc :((((
  4. Tam

    [Portofoliu] DeNyS

    Incerca sa nu mai faci lucrarile asa le light. Adauga ceva Gradiente negru gri si incearca sa adugi niste high pass.
  5. Tam

    [Portofoliu] Bryce

    OFF: Data viitoare incearca sa uploadezi mai mult de o creatiie minimul ar fii de 3 ON: Blur ul e chiar interesant dar mai e de lucrat la text #kw
  6. Cand se vor pune bazele comunitatii
  7. Tam

    [Cerere] q4e

    EDIT: L am facut mai vizibil
  8. Tam

    Cerere avatar

    EDIT: AM GRESIT NUMELE, BRB =))
  9. Numele mi s a partu prea lung, asa ca nu l am pus pe tot
  10. A fost o sugestie. Cu tutorialele poi sa i explci mai exact ce ar trebuii sa faca. Contribuiam si eu la realizarea tutorialelor. Era ceva mai unic. Poate pe viitor cand o sa punem "bazele" comunitatii.
  11. Propun ca "Profesorii" sa si faca singuri tutorialele pentru elev sau sa fie prefacute pentru toti elevii. tutorialele pot fii realizate Video sau prin imagini
  12. Cauta pe google image hyper beast skin sau doar hyper beast
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.