Sari la conținut

bq123

Premium
  • Număr conținut

    311
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

bq123 a câștigat ziua ultima dată pe Iulie 3 2019

bq123 a avut cel mai apreciat conținut!

2 Urmăritori

Despre bq123

  • Dată Naștere 02.06.1999

Vizitatori Recenți Profil

3.014 citiri profil

Realizările lui bq123

Rising Star

Rising Star (9/14)

  • Conversation Starter
  • First Post
  • Collaborator
  • Very Popular Rar
  • Week One Done

Insigne recente

109

Reputație Comunitate

  1. bq123

    Melodii

    Luati exemplu de la bq!
  2. Malta - România Preliminarii Euro 2020. România are nevoie ca de aer de victorie în meciul cu Malta, din deplasare, care e va disputa în această seară, de la 21:45, în format LIVE TEXT pe digisport.ro. UPDATE Ora 20:50. ECHIPELE DE START MALTA: 1. Henry Bonello - 22. Zach Muscat, 5. Andrei Agius (căpitan), 4. Steve Borg, 19. Joseph Zerafa - 11. Rowen Muscat, 8. Paul Fenech, 7. Joseph Mbong, 15. Juan Corbolan - 17. Alfred Effiong, 21. Luke Gambin Rezerve: 12. Andrew Hogg, 16. Justin Haber - 2. Dexter Xuereb, 3. Ferdinando Apap, 6. Jake Grech, 9. Michael Mifsud, 10. Kyrian Nwoko, 13. Dunstan Vella, 14. John Mintoff, 18. Bjorn Kristensen, 20. Luke Montebello, 23. Tristan Caruana. Selecţioner: Raymond Farrugia. ROMÂNIA: 12. Ciprian Tătăruşanu (căpitan) - 7. Alexandru Chipciu, 2. Iulian Cristea, 4. Ionuţ Nedelcearu, 11. Nicuşor Bancu - 8. Ianis Hagi, 18. Răzvan Marin, 5. Tudor Băluţă, 20. Alexandru Maxim - 9. George Puşcaş, 13. Claudiu Keşeru Rezerve: 1. Ionuţ Radu, 16. Silviu Lung jr - 3. Alin Toşca, 6. Dan Nistor, 10. Gheorghe Grozav, 14. Dennis Man, 15. Paul Anton, 17. Ciprian Deac, 19. George Ţucudean, 21. Dorin Rotariu, 22. Cristian Săpunaru, 23. Nicolae Stanciu. Selecţioner: Cosmin Contra. ARBITRU: Dennis Higler Asistenți: Davie Goossens, Joost van Zuilen (toți din Olanda). Sursa: Digisport.ro
  3. INTELEG CA NU ACCEPTI CERERILE ORICUI, DAR DE DATA ASTA CHIAR TRB SA FACI CEVA IN LEGATURA CU HACKERII!

  4. Pe data de 02.06 a avut loc meciul dintre Steaua si Carmen. Carmen a reusit sa se impuna cu 1-0. Stelistii au facut un meci slab, tratand-ul cu o lipsa de motivatie mare si parca nedorindusi sa castige. Desigur, meciul a fost tratat gresit si din punct de vedere tactic. Fiind al doilea an in care Steaua rateaza promovarea, pozitia lui Lacatus este nesigura. Suporterii Stelei au cerut demisia intregului staff tehnic cat si reziliera contractelor tuturor jucatorilor. Asteptam sa vedem ce decizii se vor lua de catre club. Cert este ca lucrurile trebuie schimbate radical. La finalul meciului suporterii au intrat pe teren si au existat niste mici conflicte cu stewarzii.Lucrurile au fost calmate rapid de catre jandarmi iar jucatorii Stelei au fost dezbracati de tricouri, suporterii considerand ca acestia nu sunt demni de acestea.
  5. Astazi are loc a doua etapa a play-off-ului din a Liga 4. Steaua Bucuresti, Carmen Bucuresti, Progresul 05 si CS FC Dinamo se v-or lupta pentru un loc in barajul de promvoare in Liga 3. Primul meci al zilei a fost Carmen - CS Dinamo terminat 5-2 in favoarea celor de la Carmen. Au marcat Nechita 10', Lungu 31', Ioniţă 45', Stancu 58', Chiacu 80' / Varga 14', Panait 87'. Astfel Carmen a urcat pe primul loc al clasamentului cu 8 puncte. In a doua parte a zilei vom putea urmari Steaua - Progresul, de la 18:30. In cazul cel mai probabil in care Steaua o sa castige meciu cu Progresul, castigatoarea play-off-ului se v-a decide in ultima etapa cand Steaua si Carmen se intalnesc in meci direct. Steaua si Carmen se intalnesc in meci direct, duminica de la ora 16:00, pe stadionul din Regie. Meciurile se pot urmari pe DIgisport. In cazul in care nu aveti abonament la digi, puteti gasi meciurile transmise live pe canalul de youtube al celor de la "Asociatia Stelistilor 1947".
  6. Dupa un sezon foarte lung si destul de interesant, am ajuns la ultima etapa din Liga 2. Bataia pe locurile de promovare este una foarte stransa. Petrolul si U.Cluj se bat pe locul de baraj pentru a avea sansa sa promvoeze in Liga 1. In momentul de fata stim primele 2 echipe care vor evolua in Liga 1 din sezonul viitor: Chindia Targoviste si Academia Clinceni. Sambata, clujenii vor avea un meci usor impotriva celor de la Pandurii, echipa clasata pe locul 15. In ceea ce ii priveste pe cei de la Petrolul, lucrurile par atat de optimiste. Acestia au un meci extrem de dificil contra celor de la Academia Clinceni, echipa proaspat promovata. Chiar daca vor castiga meciul cu Clinceni, cei de la Petrolul depind de rezultatul de la Cluj. Un rezultat de egalitate sau o victorie pentru U.Cluj nu le este benefica. Astfel se poate spune ca U.Cluj are soarta in propriile maini. Le este de ajuns un egal, insa avand in vedere ca au avut un sezon bun iar echipa cu care joaca se afla pe locul 15, nu ne putem astepta decat la o victorie clara, fara prea multe emotii.
  7. Fundasul Ferland Mendy in varsta de 24 ani este aproape de transferul carierei. Conform jurnalistilor spanioli de la AS, fundasul si-a dat acordul sa ajunga la Real Madrid. Mendy vine din LIgue 1, mai exact de la Lyon unde a fost titluar incontestabil. Acesta a bifat 44 de aparitii pentru francezi in acest sezon si a reusit sa inscrie de 3 ori. Este important de precizat ca fundasul are contract cu Lyon pana in 2023. Totusi nu exista un acord oficial intre cele doua cluburi pentru a il transfera pe jucator. Probabilitatea ca Real Madrid sa il achizitioneze este insa una mare datorita relatiilor bun dintre Florentino Perez și Jean-Michel Aulas, directorul general al celor de la Lyon. Mendy a debutat pentru naţioanal Franţei într-un meci amical împotriva Uruguayului,castigat cu scorul de 1-0. Totodata Mendy a fost titluar in acel meci.
  8. Din urmatorul sezon, Alexandru Chipciu nu va mai evolua in tricoul celor de la Sparta Praga. Astfel jucatorul se va intoarce la Anderlecht Bruxelles. Conducerea clubului praghez i-a mulțumit pentru perioada petrecută la Sparta. "Îi mulţumim lui Alex pentru serviciile sale, însă am decis împreună că este mai bine ca drumurile noastre să se despartă. Astfel, nu vom activa opţiunea de cumpărare a jucătorului" , a spus Tomas Rosicky, directorul sportiv al Spartei Praga. Alexandru Chipciu a fost împrumutat de Andrerlecht la Sparta Praga în vara trecută. Mijlocașul de 30 ani a jucat în 27 de meciuri pentru echipa cehă, în campionat, în care a marcat un gol. Pentru a-l păstra definitiv, Sparta trebuia să-i plătească lui Anderlecht două milioane de euro. Alexandru Chipciu a venit în țară pentru dubla naționalei României cu Norvegia și Malta, din preliminariile Campionatului European 2020.
  9. Dupa un parcurs foarte bun in Liga 3, FC Rapid Bucuresti a castigat campionatul regulat si a promovat in Liga 2. Rapid a disputat "meciul promovarii" impotriva celor de la Unirea Slobozia in fata a aprox. 8000 de spectatori. Elevii lui Daniel Pancu s-au ridicat asteptarilor si au reusit sa castige cu 3-0. Atmosfera a fost frumoasa, o atmosfera rar intalnita in Liga 1 in ultimii ani. Printre spectatori s-au aflat si nume importante precumt Mircea Lucescu, Răzvan Burleanu și Mircea Geoană. La finalul meciului, capitanul Ionut Voicu s-a decalrat multumit de promovarea in Liga 2: "A fost foarte greu, liga a treia este una specială, nu este uşor să joci pe nişte terenuri groaznice. Mă bucur din toată inima, am dovedit că suntem puternici şi că putem să promovăm. Important e ca acest spirit, această echipă să meargă mai departe şi să promovăm anul viitor. Nu va fi uşor, dar vom face tot ce putem. Îmi doresc să merg cu Rapidul în Liga 1. Eu simt că mai pot face faţă. Dacă nu, voi rămâne în suflet cu bucuria acestei promovări cu această echipă", Astfel Giulestenii se alatura in Liga 2 altor echipe de traditie precum: UTA Arad, Farul Constanta, Poli Timisoara, FC Arges si Petrolul / U Cluj. Din punct de vedere al traditiei, Liga 2 este cu mult superioara Ligii 1. Se anunta un sezon incendiar in Liga 2. La ce ne putem astepta? Atmosfera frumoasa, deplasari frumoasa, public mult si meciuri legendare care ne-au lipsit.
  10. A inceput play-off-ul din Liga 4. Cele 4 echipe calificate in play-off sunt: Steaua Bucuresti, Carmen Bucuresti, Progresul 2005 si CS FC Dinamo. Liga 4 are un sistem destul de diferit fata de celelalte ligi. Campionatul incepe cu un sezon regulat. La finalul sezonului regulat, primele 4 clasate se califica in play-off unde urmeaza sa dispute alte 3 meciuri pentru a afla castigatoarea campionatului. Astfel se creaza un nou mini campionat in care prima clasata incepe cu 3 puncte, a doua cu 2 puncte, a treia cu un punct si a patra cu 0 puncte. In acest mod nu sunt defavorizate echipele care au obtinut o perfomanta mai buna in timpul sezonului regulat. Totusi lucrurile nu sunt asa de simple. Din cauza faptului ca Liga 4 este o competitie locala, asta insemnand faptul ca fiecare judet are propria competitie interna, numarul echipelor care participa in Liga 4 este enorma. Astfel castigatoarea play-off-ului pe Bucuresti o sa joace un baraj cu castigatoarea play-off-ului din Calarasi. Asa arata clasamentul la finalul sezonului regulat. Steaua Bucuresti 85p Carmen Bucuresti 79p Progresul 2005 75p CS FC Dinamo 72p Bucharest United 62p Comprest GIM 51p AFC Asalt 50p Victoria Bucuresti 44p Unirea Politehnica 32p Metaloglobus 30p AFC Rapid 30p AS Romprim 27p AS Tricolor 24p Real Crangasi 22p LPS Mircea Eliade 12p AFC Vis De Bucuresti 10p
  11. Nume: bq Vârsta: 19 Categoria pe care vrei s-o moderezi: Cafenea respectiv Sport Contact (Steam/Skype/Facebook/etc.): https://steamcommunity.com/profiles/76561198215737497/ De ce dorești să fii moderator?: daca tot sunt pasionat de sport, m-am gandit sa ajut si eu cum pot comunitatea Experiență în domeniu: 2 ani
  12. Vad ca e luat doar pe 1.6
  13. OWNER 1: @bq123 OWNER 2: @Theo OWNER 3: @Wazy IP+PORT SERVER: 84.40.104.16:27015 SUBDOMENIU: bbgo.usp.ro MOD: basebuilder SLOTURI: 16 FIRMA UNDE E GĂZDUIT SERVERUL: NXS VECHIME SERVER: 1 saptamana LINK GAMETRACKER: https://www.gametracker.com/server_info/89.40.104.16:27015/ AȚI DAT CLAIM LA SERVER?: da AȚI ADĂUGAT SERVERUL ÎN CLANUL GAMETRACKER?: da NUME CONT GAMETRACKER: bq123 STRUCTURĂ FORUM: Anunturi, Regulament, Cereri ( sa contina urmatoarele: Grad, Upgrade, Unban, Schimbare nume, Absenta) , Reclamatii, Discutii, Staff, Arhiva. Structura sa fie exact ca pe awp.usp.ro
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.