Sari la conținut

PROXY

Banned
  • Număr conținut

    174
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    3

PROXY a câștigat ziua ultima dată pe Februarie 7 2021

PROXY a avut cel mai apreciat conținut!

Despre PROXY

  • Dată Naștere 16.01.2001

Metode de contact

  • Instagram
    Lorean Dan
  • Steam
    https://steamcommunity.com/id/proxy_csgo/

PC Specs & Gear

  • CPU
    intel i3-7100
  • GPU
    GTX 1050-TI 4gb
  • RAM
    8gb
  • Disk
    1T
  • PSU
    450W
  • Case
    Segotep
  • Monitor
    Benq GL2250

Vizitatori Recenți Profil

1.917 citiri profil

Realizările lui PROXY

Collaborator

Collaborator (7/14)

  • Conversation Starter
  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later

Insigne recente

82

Reputație Comunitate

  1. https://prnt.sc/26cfbsr https://prnt.sc/26cfc42 https://prnt.sc/26cfcef https://prnt.sc/26cfds1
  2. Il aleg pe hbk (Dani) din simplul fapt ca are vechime mai mare. Sunt sigur ca se va descurca!
  3. pro. Am mai zis, n-am nimic cu ea daca isi facea treaba, dar domnisoara n-a prea citit regulamentul. Nu tine cont de playeri. Da ban/comenti asupra adminilor. https://prnt.sc/11zsr4v. Plus ca se baga peste alti membri din staff, dand mute/ban fara sa aiba legatura cu ea. https://prnt.sc/11zsssr Sa nu mai zic, gag/mute-uri fara motive : https://prnt.sc/11zttas ; https://prnt.sc/11ztu67 ; https://prnt.sc/11ztvjg ( pana si lui tudy care nu vb pe mic/chat, doar intrebat..) pro. incapabila
  4. PROXY

    Sugestii GO

    pro. e nou venita si deja are co-own. inteleg se ocupa de sv, dar nu are experienta. https://prnt.sc/11xajmd ... i-am explicat ca mai intai se da warn abia dupa, daca player-ul continua se da gag/mute/silence, sa nu mai zic ca a dat ban unui admin... wtf romania. Am inteles ca are manager, a pai se dau grade doar asa ca e fata? https://prnt.sc/11xamhz Si nu aveam o problema daca isi facea treaba, dar se baga in seama cu toti, n-ai voie sa faci o gluma ca esti amenintat cu ban... Plus ca am vazut la o reclamatie ca e si toxica. am vazut-o pe sv, i-am zis si eu sa nu mai fie totixa, la fiecare ban sa adauce comentarii... pro remove....
  5. PROXY

    Activitate Admini

    Nick: PROXY Steam Profile: https://steamcommunity.com/id/eusuntlorean/
  6. PROXY

    Cerere up

    pro. foarte activ!
  7. PROXY

    Cerere helper

    contra pentru moment.
  8. PROXY

    Cerere unban

    https://gofile.io/d/ewVeRJ.
  9. PROXY

    RETRAGERE PROXY

    Salut. La fel ca in cazul lui Vasy, nu accept favorizarea anumitor playeri de la anumiti admini fara activitate recenta pe sv. Consider ca sunt unul dintre cei mai vechi admini pe server (3 ani, multumesc pe aceasta cale lui @snd pentru toata increderea in acest ani!) si doresc sa mi se retraga gradul de owner. Multumesc si numai bine tuturor!
  10. PROXY

    Cerere unban sunt nub

    sa inteleg ca astea nu sunt conturile tale: https://steamcommunity.com/id/suntsef123 https://steamcommunity.com/id/eurostar123 https://steamcommunity.com/id/eurostarboss , ma rog, mi-am spus doar punctul de vedere, puteti inchide topic-ul, nu mai vreau sa aud nimic despre tine sincer
  11. PROXY

    Cerere unban sunt nub

    contra. zic ca poate am dat eu ban aiurea, dar restul adminilor nu cred ca ti-au dat ban degeaba daca nu pari suspect .... In plus nu inteleg cum poti sa ai scor atat de bun din moment ce ai un singur cont si esti "nou" pe cs... cum a zis si unreal, scorul pentru in "incepator", fara main ... 1) https://prnt.sc/yn90ap.
  12. Nick: PROXY Nick admin: smk Data și ora evenimentului: 12:03 Harta: inferno Detalii: are trusted. grad mai mare ca moderator/admin, acces la ban, si nu stie regulamentul/comenzi. eram in situatie de 4v4 pe server. Ma intreaba daca e full map, dupa ce ii atrag atentia ca a plantat b. Inteleg ca a luat gradul prin donatie, dar l-am intrebat si a zis ca are 11 ani... sa fim macar atenti cui dam grade. daca nu m-ar intresa de server nu as face reclamatia asta.... Dovezi: https://prnt.sc/wjmf6w Alte precizări:
  13. PROXY

    Unban Architect

    pro unban. nu folosesc des forum-ul dar la situatii de genul, m-am uitat si eu pe tine, m-am uitat la tine pe profil si am vazut ca ai pin-ul de veteran cu 10 ani experienta in cs, ma gandesc ca nu ti-ai strica acum contul sa jocu cu coduri plus mi-a trimis pe privat rank-ul de pe mm, la 240 meciuri global, nu mi se parea sa joace murdar. pro unban inca odata :)
  14. PROXY

    Cerere unban UNICORN

    n-am demo. Faza a fost in felul urmator: eram cu tine in echipa, ai profil nou de steam, level mic, rank 1 in cs, fara prime, ti-a sarit tinta prin perete cand stateam spec pe tine, iti atrag atentia si imi spui ca e de la mouse... trageti voi concluzia, eu nu am mai stat la discutii :))
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.