Sari la conținut

Maruky

Membri
 • Număr conținut

  125
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  1

Maruky a câștigat ziua ultima dată pe Februarie 9

Maruky a avut cel mai apreciat conținut!

Reputație Comunitate

36 Activ

Despre Maruky

 • Rang
  Junior

Vizitatori Recenți Profil

321 citiri profil
 1. Maruky

  1.) Descrierea dumneavoastra ca persoana in minim 50 de cuvinte : sunt un baiat care se joaca samp, care este moderator pe 2 servere din comunitate si vreau si aici pentru ca imi place sampul si ca ma joc cu prietenii mei, in rest despre mine pot sa va mai spun ca o sa ma joc pe server si ca o sa ma distrez cum am facut-o pana acum. 2.) Aveti sanctiuni pe cont, si daca da, explicatii de ce ati fost sanctionat : am fost in puscarie ca am dat rob 3.) Ce detalii ne poti oferi despre functia de Helper in minim 10 randuri : funtia de helper este pentru a ajuta playerii care pun intrebari si de a scapa de oamenii rai care injura. 4.) Care este principalul motiv pentru care doresti sa fii acceptat pentru Helper ? : Ma pricep la adminat pe csgo si vreau sa incerc si pe samp. 5.) Primele 5 cifre din CNP : 50301 6.) Perioada in care activezi zilnic ( ex : ora 15:00 - ora 22:00 ) : Am de facut ore pe csgo, intru in general cand termin de facut orele pe csgo sau cand nu am ce face pe alte jocuri.
 2. Maruky

  Se accepta.
 3. Maruky

  Grad pe server: mod Ore jucate: 154
 4. Maruky

  ★ Nickname-ul tau: Black Mamba ★ Durata: 5-6 zile ★ SteamID-ul Tau: nu am cum sa-l iau ★ Motivul inactivitatii: n-am curent ★ Altceva de spus?: nu furati curent
 5. Maruky

  v1 e mai viu colorat, v2 a dat are o pata de culoare si fontu nasol. Votez v1
 6. Maruky

  v2 e frumoasa.
 7. Maruky

  V1 e mai frumos.
 8. Maruky

  v1 clar e mai fain, al doilea pare in batjocora.
 9. Maruky

  v2 e mai frumos
 10. Maruky

  Prezent Numele meu e Maruky #TiDizghin Gradul meu e Mod Ore jucate sunt vreo 130
 11. Maruky

  R13. Nu aveti voie sa spuneti unde sa afla jucatorii (Ghosting). gag/mute/ban 120min. Uita-te la regulamentul ala, ca pana acum pe server ai facut ce ai vrut tu, prin prestricturile date aiurea. Cum sa intri ma pe server si sa dai in secunda 2 prestrict UNUI HELPER fara ca macar sa il intrebi ce s-a intamplat.
 12. Maruky

  Exista un buton Y care face o chestie interesanta, din moment ce vorbesti intruna, nu stii ce face, dar iti explic eu, Y deschide un chat in care scrii acolo raspunsul, nu vorbesti peste ala care da comenzi acolo ca dupa strica runda. Si iti propun sa il folosesti si tu, ajuta.
 13. Maruky

  @PorcusorulMagic are dreptate, ultima data cand ai intrat pe server ai dat prestrict pentru ca prietenul tau a primit punish pentru ca vorbea peste simon, Asta tot in regulament scria ?
 14. Maruky

  eu propun ca sunteti 2 idioti :)
 15. Maruky

  ★ Nume:Maruky★ Nickname server:Maruky #TiDizghin★ SteamID-ul tau : STEAM_1:1:151326205★ Varsta (minim 14 ani) : 14 ★ Ore: 36★ Link gametracker https://www.gametracker.com/player/Maruky %23TiDizghin/89.46.123.65:27015/★ Daca vei primii admin ce vei face?: voi avea grija de admin★ Experienta admin: 3 servere admin toate mai mult de 1 luna ★ Spune 10 comenzi de admin: /mute /kick /slay /ct /t /spec /removesimon /ban /restart /csay /msay ★ Ai citit regulament-ul? :Aproximativ★ Alte precizari : Multumesc
×