Sari la conținut

Black Coffee Cs:Go

Membri
 • Număr conținut

  21
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

1 Incepator

Despre Black Coffee Cs:Go

 • Rang
  Manager SPARTANII

Contact Methods

 • Facebook
  Stefan Andrei

PC Specs & Gear

 • GPU
  Zotac Geforce GTX 1080 AMP EDITION
 • CPU
  Intel Kaby Lake, Core i5 7400 3GHz
 • RAM
  Zeppelin 16GB DDR4 2133MHz CL15 Dual Channel Kit
 • Memory
  SSD WD Green 240GB SATA-III 2.5 inch
 • Power
  Inter-Tech SL-500 PLUS 500W
 • Case
  Inaza Vengeance Black-Red
 • Monitor
  LED AOC Gaming E2475PWJ 23.6 inch 2 ms Black x 3
 • Keyboard
  Razer BlackWidow X Chroma - Layout US Mecanica
 • Mouse
  SteelSeries Rival 700
 • Headset
  ASUS Strix 7.1
 • OS
  Windows 10 Pro 64

Vizitatori Recenți Profil

220 citiri profil
 1. Te salut, pai mi-a dat direct hai sa fi inteles daca imi dadea macar 10 min ca prima data dar imi da permanent adica na, mai erau admini pe server si nu mi-au zis nimic si intra el si imi da permanent adica....... i-au zis si helperi sa nu imi dea permanent ca nu are motiv dar na....
 2. Nick-ul tau: Cristina Pucean Nick-ul celui reclamat: LUSCIOS Motivul: Vorbeam si pe fundal se auzea o melodie si pana mea faceam caterinca Dovezi (doar ss): Alte precizari: Si eu am serverul meu nu vreau sa ne certam sau ceva (SPER SA NU FI SUNAT CA AMENINTARE)
 3. Cere acceptata. Mai multe detali pe steam.
 4. U don`t play on my server, i don t fiind u
 5. In aceasta categorie se pot posta diferite opinii/discutii/sfaturi in legatura cu serverul Spartanii.Evict.Ro Titlul Topic-ului va contine tema discutiei.
 6. Titlul cererii : [Reclamatie] Nume Reclamatie admin Nick admin: Functia pe care o detine: Motivul reclamatiei: Ora si data când s-a întâmplat: Mapa: Dovada: Reclamatie player Nick (numele tau): Motivul reclamatiei: Nick jucator (numele jucatorului reclamat): Ora si data când s-a întâmplat: Mapa: Dovada:
 7. Titlu: [Cerere Retragere] Nume ★ Nume Admin: ★ Motivul Retragerii: ★ Gradul detinut: ★ Alte detalii:
 8. Titlu: [Cerere Absenta] Nume ★ Nume Admin: ★ Motivul Absentei: ★ Durata: ★ Alte detalii: Apreciază asta
 9. Titlul cererii : [Cerere Unban] Nume Atentie! Daca au trecut mai mult de 48 ore de când ai primit ban, cererea nu va fi luata în considerare! Nick: Steam ID: Adminul care te-a banat: Harta pe care ai luat ban: Data si ora când ai fost banat: Motivul banarii: Dovada*: aici se va pune un print screen la consola ! : Alte precizari:
 10. Titlul cererii : [Cerere SHOP] Nume · Nick: · Steam ID: · Premiu: · Dovada(screenshot !points):
 11. Titlul cererii : [Cerere Admin] Nume · Nume real: · Nick: · Steam ID: · Vârsta: · Timp jucat pe server: · De ce doresti admin?: · Grad dorit: · În ce interval orar poti admina?: · Ai o recomandare?: · Doresti sa achizitionezi VIP ? · Ai citit regulamentul?: Atentie! - In sectiunea "Timp jucat" va trebui sa lasati un link (de pe GamerTracker) catre numele vostru.
 12. Preturi VIP -> 5 EURO / LUNA ; 10 EURO / 3 LUNI ; 20 EURO / PERMANENT Modalitate Plata: PaySafeCard ; PayPal ; CS:GO SKINS ; SMS 1 .VIP Tag 2. VIP Joining Message 3. 100% armor 4. Full Grenades 5. +5hp/kill 6. !NameTag 7. !Models 8. Defuse Kit CT side 9. Custom Chat Color 10. Entry Song 11. !Auras 12. !Trails SITE DONATII -> https://form.jotformeu.com/72103368074351
 13. FONDATOR Black # Spartani.Evict.Ro ✪BlueDiamond#RoadToLE OWNER ------------- CO-OWNER ------------- ADMINISTRATOR ------------- LEGEND *Tomitaa* MODERATOR Alphy HELPER R4ul VIP Black # Spartanii.Evict.Ro BlueDiamond#RoadToLe *Tomita* Alphy R4ul
 14. Regulament Admini ★ Toti adminii sunt obligati sa adopte un comportament exemplar fata de jucatorii serverului. ★ Adminii au obligatia de a intra zilnic pe forum pentru a aproba/dezaproba cererile de admin facute sau banurile date. ★ Adminii au datoria de a face demo tuturor jucatorilor ce sunt posibili codati inainte de a-i sanctiona. ★ Este interzisa împrumutarea sau folosirea unui acces de catre alta persoana decât cea pentru care a fost facut accesul. ★ Pentru sanctionarea jucatorilor care au un limbaj indecent se vor folosi comenzile gag/mute/silence iar daca acestia continua se va folosi comanda de ban cu timp cuprins intre 60-120 minute. ★ Adminii care nu frecventeaza serverul primesc remove. ★ Este interzisa folosirea adminului in interes personal (abuz de admin). ★ Adminii nu au voie sa foloseasca comenzi intre ei. ★ Este interzis abuzul comenzilor (sm_say ; sm_tsay ; sm_slap ; sm_slay etc ). ★ Pentru playerii AFK exista un plugin special , nu se folosesc comenzile de tip slay/kick pe acestia. ★ Daca un jucator are numele unui admin ii puteti da rename. Daca il mai prindeti cu numele unui admin dupa ce ii dati rename, ii puteti da kick iar daca mai continua ban 120 minute. ★ Nu aveti voie sa puneti alt tag la nume in afara de tag-ul pentru care ati donat/ ati primit up. Regulament Jucatori ★ Jucatorii au obligatia de a avea un comportament si un limbaj decent altfel vor fi sanctionati. ★ Folosirea cheat-urilor sau orice altfel de script se taxeaza cu ban permanent pe acest server. ★ Sunt interzise reclamele de orice fel atât pe server cât si pe forum. ★ Reclamatiile la adresa cuiva se vor face doar pe forum, în sectiunea Reclamatii conform modelului de postare. ★ Suspectii de coduri se anunta DOAR prin say_team+@+nume/mesaj. ★ Toate nelamuririle sau problemele legate de server se discuta pe forum. ★ Nerespectarea regulamentelor atat pentru admini cat si pentru jucatori duc la sanctiuni de tip BAN/REMOVE ! ★ Varsta minima pentru a putea face cerere de admin este de 14 ani ! ★ Daca aplicati pentru admin iar cererea a fost respinsa timp de 14 zile nu mai aveti voie sa faceti alta cerere ! ★ Serverul isi rezerva dreptul de a-si alege staff-ul , indiferent daca faceti cerere de admin si indepliniti conditiile necesare. ★ Serverul isi rezerva dreptul de a-si alege jucatorii. ★ Pentru a putea face cerere de admin trebuie minim 30 ore jucate pe server si minim 300 ore pe CS:GO
 15. Si aici am dovada ca ai doar 2 ore, https://www.gametracker.com/player/only 1 tap %40fan ak-47/GO.EVICT.RO:27015/ sper sa fi respins nu acceptam astfel de oameni in comunitate!
×