ALATURA-TE GRUPULUI EVICT STEAM CHAT
Sari la conținut

luscious

VIP
 • Număr conținut

  94
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

36 Activ

1 Urmăritor

Despre luscious

 • Rang
  Ucenic
 • Dată Naștere 29.12.1999

Contact Methods

 • Facebook
  disabled

Vizitatori Recenți Profil

392 citiri profil
 1. RESPINS, motivele le poti vedea mai sus
 2. Adrian si Gabriel au fost selectati pentru gradul de CO-OWNER deoarece se completeaza unul pe altul si cred ca o sa faca o echipa buna impreuna. DeyvidD69 a fost selectat pentru gradul de Moderator. Multumesc pentru participare.
 3. Respins, nu ai vârsta necesară. Multumesc oricum.
 4. De astăzi 15 octombrie in fiecare Duminica trebuie sa va prezentati pe Discord-ul comunității în canalul #staff-dr pentru SEDINTA la ora 21:00. Cine nu poate participa sa dea reply aici de fiecare dată cu motivul absenței. Multumesc. Absentarea fara stirea mea se sancționează cu DOWN sau REMOVE!
 5. După alegerea Co-Owner-ului o sa il scot sa mai poata fi cumpărat, ce parere aveti?
 6. https://imgur.com/a/QxpNh hahahah
 7. Am decis sa dau gradul de Co-Owner cuiva care poate sa le faca pe toate. -Minim un record pe server -Sa stie sa faca zone -Sa se ocupe de linistea pe server -Sa fie responsabil -Sa isi faca timp sa ma ajute cand am nevoie -Sa fie constient ca e un grad serios si trebuie sa se comporte ca atare -Varsta trebuie sa fie de minim 16 ani Cine am crezut eu ca se incadreaza pentru acest concurs e: - deeply - Adrian - Gabriel (Baila) - TNS - DeyvidD69 Daca cineva crede ca se poate incadra pentru sansa de a lua gradul de Co-Owner sa dea reply la acest topic cu dovezi, bineinteles. Va rog sa lasati un post daca doriti sau nu sa participati. (tre sa fii prost sa zici nu, haha) In urmatoarele 7 zile o sa vad cine se ocupa cel mai mult de server si cine consider eu ca merita gradul de Co-Owner il va primi. Bafta!
 8. Deoarece am terminat cu campania cu HELPERI, astept prezenta fiecaruia printr-un raspuns cu "prezent" la acest topic. Daca in 3 zile nu ati facut prezenta aici, se vor lua masuri.
 9. Aici puteti vorbi despre server in limita bunului simt.
×