Sari la conținut

Logitech lanseaza noile casti gaming


Alma

Postări Recomandate

Logitech lansează noile căști de gaming Logitech G PRO

 

logiteh-g-pro-730x456.jpg

 

Logitech anunță noile căști de gaming Logitech G PRO, care oferă performanță audio avansată și sunt echipate cu toate caracteristicile necesare jucătorilor profesioniști. Căștile G Pro sunt ușoare, rezistente și foarte confortabile în sesiuni de gaming prelungite.

Acestea dispun de difuzoare Logitech G Pro-G care oferă o calitate superioară a sunetului, bureți înveliți în piele sintetică, care oferă o izolare fonică excelentă, și un microfon de calitate profesională cu condensator pentru a asigura o comunicare extrem de clară între jucători. Claritatea și calitatea celor mai avansate difuzoare de căști pentru gaming, asigură jucătorilor posibilitatea de a auzi fiecare detaliu sonor și fiecare pas al adversarilor din jur. Toate aceste caracteristici au făcut ca Logitech G PRO să fie numite căștile oficiale ale Electronic Sports League (ESL) CS:GO Pro League, ESL One și ESL Premiership, urmând a fi utilizate de numeroși jucători profesioniști și de către unele dintre echipele de top din lume.

“Căștile PRO au fost concepute în strânsă colaborare cu jucătorii echipelor profesioniste TSM, G2 Esports și London Spitfire. Designul include caracteristici precum microfon de nivel profesional și bureți înveliți în piele sintetică pentru a obține căștile perfecte care să se ridice la nivelul necesar competițiilor de esports și necesităților jucătorilor profesioniști”.

Difuzoare Pro-G și izolare fonică îmbunătățită
Difuzoarele avansate Pro-G au în construcția lor un material din plasă hibrid pentru o calitate audio superioară, iar în combinație cu profilele audio Logitech G acestea redau un sunet bogat, bas pătrunzător, înalte clare și distorsiuni incredibil de mici.

Logitech G PRO oferă o izolare fonică mai eficientă cu 50% decât era posibil pe modelele precedente de căști Logitech G, jucătorii fiind feriți de sunetele din jur care ar putea să le distragă concentrarea. Căștile Logitech G PRO au exterior de culoare neagră, sunt ușoare și au un design confortabil, care permite detașarea cablurilor la nevoie.

Microfon professional cu condensator
Căștile Logitech G PRO vin echipate cu un microfon de calitate superioară peste care este aplicat un filtru din burete profesional, care oferă posibilitatea de a capta cu precizie și claritate sunetul, putând fi folosite atât pentru apeluri audio și comunicare în joc, cât și pentru înregistrarea vocii în scopul producției audio. Microfonul premium cu funcție de anulare a zgomotului beneficiază de un braț cu flexibilitate crescută, care ajută a îmbunătățirea capturii audio, în timp ce răspunsul în frecvență ridicat, raportul redus de zgomot și senzitivitatea crescută față de modelele Logitech din trecut asigură o claritate mai bună și o limită de frecvență mai mare.

Preț și disponibilitate
Noile căști Logitech G PRO vor fi disponibile începând din luna aprilie 2018 la prețul recomandat de 459 Lei.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • case a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.