Sari la conținut

Scapa de Galaxy S6


Alma

Postări Recomandate


Daca ai un Galaxy S6 este momentul sa scapi de el
 

 

Pentru ca Samsung nu mai ofera nici un fel de suport software pentru el. Este mort, multi il considera invechit, desi este un telefon cu un **cenzurat**e reusit si o camera foto exceptionala. Din pacate fara nici un suport software poti considera ca telefonul a ajuns la sfarsitul vietii.

Galaxy S6 a fost lansat in 2015 (acum 3 ani, omg) si a fost un refresh pentru Samsung. Pe atunci se zvonea ca Samsung o sa intre in faliment daca nu vine cu un telefon nou, fresh. Si a venit.

Galaxy S6 a disparut de pe lista telefoanelor pregatite pentru un viitor update fie el si de securitate. A mai ramas doar S6+ si Active, insa asta dupa ce initial si ele au fost scoase de pe lista si reintroduse ulterior, insa doar temporar.

Galaxy S6 a fost un telefon care a rezistat 3 ani cu update-uri, primite cam greu totusi, insa le-a primit. Ceea ce nu este neaparat rau pentru o persoana care nu vrea sa isi schimbe telefonul anual.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • case a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.