Sari la conținut

Smartphone cu procesor Octa-Core


Alma

Postări Recomandate

Smartphone cu procesor Octa-Core si baterie de 4000mAh la pret de chilipir

Leagoo KIICAA POWER

 

Leagoo-_KIICAA-_POWER.jpg


Piata telefoanelor mobile, de fapt a smartphone-urilor, a explodat in ultimii ani, mai ales dupa ce si-au facut aparitia si terminalele chinezesti pe piata din Europa. Ce-i drept nu toata lumea are un buget asa mare cat pentru un Samsung S8, dar nici de exemplu iPhone 5S nu este foarte accesibil pentru toata lumea.  Asa ca smartphone-urile entry-level au un loc aparte, marele lor avantaj fiind pretul. Dar ce se intampla cand cu bani putini iti poti cumpara un telefon cu procesor Octa-Core si baterie de 4000mAh…a, era sa uit, si incarcare rapida?

Daca nu esti un fitos si brandul nu conteaza pentru tine, dar in acelasi timp vrei sa te bucuri de performante peste medii, Leagoo KIICAA Power este una din cele mai bune solutii. Nu trebuie sa te astepti ca totul sa zboare prin el, evident…nu-l poti compara cu un smartphone de top, dar la banii astia isi face mai mult decat foarte bine treaba. Vorbim totusi de un telefon cu specificatii destul de bune, insa care se poate cumpara la pretul unui entry-level.

Specificatii:
Procesor Quad-Core, frecventa 1.3GHz
Ecran IPS 5-inch cu rezolutie HD
Camera foto principala 8MP + 5MP, Dual Camera
Memorie 2GB RAM + 16 GB ROM + Slot microSD(pana la 128GB)
Sistem de Operare Android 7.0 Nougat
Senzor Amprenta ultra rapid 0.3s
Conectivitate 3G, WiFi, GPS
USB microUSB 2.0
Baterie de 4000mAh
Dual SIM, Dual Standby
Nu trebuie sa fi un mare cunoscator al tehnologiei sa-ti dai seama de aceste specificatii mai mult decat acceptabile. Cele mai mari avantaje le consider eu procesorul, bateria (atentie, are incarcare rapida – in 40 de minute incarci 50% din baterie) si camera Dual (am vazut cateva poze facute cu el si am ramas placut impresionat).

Leagoo KIICAA POWER este fara doar si poate un best-buy si se adreseaza celor care au un buget redus pentru un smartphone, dar in acelasi timp doresc sa nu faca rabat de performanta.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • case a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.