Sari la conținut

[Tutorial]Cum sa descarci tot ce ai pe contul Facebook


Alma

Postări Recomandate

Va prezint pasii prin care va puteti descarca tot ce aveti pe facebook

 

Având în vedere volumul de informații de care discutăm, ar fi bine să inițiezi acest proces de pe un laptop sau desktop cu un pic de spațiu liber. Accesează facebook.com/settings și, dacă nu ești deja autentificat, tastează-ți numele de utilizator și parola aferentă contului.

În partea de jos a ecranului, sub opțiunile din prim plan, vei găsi mesajul Descarcă o copie a datelor tale de pe Facebook. Apasă pe Descarcă. Imediat, te vei confrunta cu un ecran precum cel de mai jos. Fă un click pe Pornește arhivarea. Dacă ai interfața Facebook în engleză, același buton va avea textul Start My Archive. Vei fi nevoit să-ți tastezi din nou parola.

Așteaptă câteva minute sau momente până îți vor fi centralizate toate informațiile postate vreodată pe Facebook, inclusiv toate pozele. După respectivul proces, vei primi o notificare și un email prin care ți se aduce la cunoștință că arhiva a fost creată cu succes. Apasă pe linkul de la capătul acelui mesaj și optează pentru Download. Dacă ai postat foarte mult pe Facebook, nu este exclus ca respectiva arhivă să aibă 2-3GB sau chiar mai mult. La final, dezarhivează fișierul ZIP proaspăt descărcat de pe internet și intră la Photos. Acolo îți vei găsi toate imaginile.

image.png

Editat de Alma
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.