Sari la conținut

[Tutorial] Cum sa faci curatenie pe WhatsApp


Alma

Postări Recomandate

Cum sa cureti WhatsApp 

 

Fără să-ți dai seama, cel mai popular program de chat ți-ar putea consuma o cantitate semnificativă de spațiu. De aceea, e bine să înveți cum faci curățenie pe WhatsApp.

Cu toții folosim WhatsApp. Este prima aplicație pe care o instalez pe un telefon nou

Media de vârstă a utilizatorilor a crescut semnificativ în ultimii ani, iar acest detaliu nu face decât să te convingă și mai mult de faptul că nu poți sta fără el. Din păcate, același WhatApp care creează dependență, s-ar putea să te lase fără spațiu pe mobil.


 Tot ceea ce primești pe WhatsApp rămâne in-app și îți crește semnificativ dimensiunea aplicației. În funcție de setările pe care le ai pe mobil, ai putea opta ca fiecare poză sau clip video pe care le primești să fie salvate direct în galerie. Asta nu înseamnă însă că nu o să le poți vedea și în WhatsApp, în interiorul conversației inițiale. Dacă faci parte dintr-unul sau mai multe grupuri, cumulul de meme, gif-uri și clipuri amuzante care te lasă fără spațiu pe mobil e și mai mare.

În orice caz, deși soluția evidentă este să-ți ștergi aplicația de pe telefon și să o instalezi din nou, există o metodă și mai simplă. De ceva timp, în interiorul îndrăgitului program a fost implementat un mecanism prin care poți vedea clar cât îți ocupă fiecare conversație sau discuție în grup, cât îți ocupă pozele și filmele partajate în interiorul acelui dialog.

Trecând însă peste detaliile de fond, dacă vrei să știi cum faci curățeni în WhatsApp, primul gest pe care trebuie să-l faci este să pornești aplicația pe mobil. Fă un tap în dreapta jos la setări și accesează secțiunea Utilizare date mobile și spațiu de stocare. În partea de sus a noii pagini poți debifa descărcarea automată a anumitor tipuri de atașamente. Fă un tap în căpătul de jos al listei pe spațiu de stocare.

Conversațiile îți vor fi sortate în ordinea spațiului ocupat. Fă un tap pe cea mai mare și apasă pe butonul albastru de la bază, Gestionare. Bifează elementele de care vrei să scapi, Poze, GIF-uri, Clipuri video, Mesaje vocale și Documente. Confirmă inițierea ștergerii printr-un click pe eliminați. Repetă procesul pentru fiecare conversație pe care vrei să o cureți. Imediat vei câștiga foarte mult spațiu pe telefon.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.