Sari la conținut

Lost in Space (TV Series 2018– )


HATEAND

Postări Recomandate

 

Serialul Lost in Space, un produs original Netflix, este o reinterpretare modernă și dramatică a clasicului SF din anii ’60. Acțiunea noului serial se desfășoară în viitor, peste 30 de ani,. În acel moment, colonizarea spațiului a devenit realitate. Membrii familiei Robinson se numără printre cei testați și aleși să-și construiască o nouă viață într-o lume mai bună.

Drumul acestor coloniști către noua lume este brusc deturnat, iar aceștia sunt puși în situația de crea noi alianțe și de a colabora pentru supraviețuirea într-un mediu extraterestru periculos, la ani-lumină de destinația inițială.

Vedetele serialului Lost in Space sunt Toby Stephens (Black Sails, Die Another Day) în rolul lui John Robinson și Molly Parker (House of Cards, Deadwood) în rolul lui Maureen Robinson. În rolurile copiilor Robinson joacă Taylor Russell (Falling Skies), care o interpretează pe hotărâta și încrezătoarea Judy, Mina Sundwall (Maggie’s Plan, Freeheld) este isteața fiică mijlocie.

Max Jenkins (Sense8, Betrayal) este curiosul și sensibilul Will Robinson, care formează o legătura specială cu un robot extraterestru.

Alături de membrii familiei Robinson mai apar alte două personaje ajunse în această situație din cauza circumstanțelor și caracterului înșelător: carismatica și neliniștita Dr. Smith, interpretată de Parker Posey (Café Society, Mascot, A Mighty Wind) și fermecătorul Don West, interpretat de Ignacio Serricchio (Bones, The Wedding Ringer).

Serialul este produs de Legendary Television, iar scenariul este scris de Matt Sazama și Burk Sharpless (Dracula Untold, Last Witch Hunter). Zack Estrin (Prison Break) este creatorul și producătorul serialului.

 

POSTER

Spoiler

Image

 

TRAILERS

Spoiler

 

 

 

 

IMDB: http://www.imdb.com/title/tt5232792/

HXnpe7w.gif

ATRIBUTIILE LUI HATEAND | REGULAMENT GENERAL FORUM | CUM IMI SCHIMB MEMBER TITLE | HOSTING SERVERE JOCURI

STEAM HATEAND - ADAUGA-MA LA PRIETENI            DISCORD HATEAND - ADAUGA-MA LA PRIETEN            DA-MI UN MESAJ PRIVAT

/id/staiku                                                                   staiku#4280                                                              HATEAND

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.