Sari la conținut

Iphone X vs Iphone 8


redics

Postări Recomandate

Astăzi va voi arată asemănările și deosebirile dintre Iphone 8 și mult așteptatul Iphone X. O să încep prima dată prin a va arată un tabel unde puteți observa în paralel specificațiile celor 2 produse.

specificatii-iPhone-X-vs-iPhone-8-Plus.png

 

Diferențele între cele două modele sunt date de dimensiuni & formă, ecran și la camera de 2 x 12 Megapixeli – al doilea senzor are f/2.4 vs f/2.8 la iPhone 8 Plus (diferență relativ minoră).

iPhone 8 Plus lângă iPhone X aș spune că este din alt film sau deceniu. Pur și simplu, mult mai grosolan față de iPhone X ce deși are un ecran mai mare, este mult mai compact, mai ușor de folosit cu o singură mână.

Decupajul din partea superioară strică cumva impresia generală, dar cred că ajungi a te obișnui cu acest incovenient. Aș vrea să văd cât de mult afectează în jocuri sau în playback-ul de materiale video pe modul landscape. Camera duală iese în evidență destul de mult față de linia generală a spatelui și o husă de protecție devine recomandată spre a întâmpina zgârieturile accidentale. Controalele de tip swipe înlocuiesc butonul fizic. 

iPhone-X-10-960x640.jpg

 

Swipe de la bază în sus – ieșire pe ecranul de start;

Swipe de la bază până la mijlocul ecranului cu o întârziere de o fracțiune de secundă – aplicațiile din fundal;

Swipe din colțul dreapta în jos – setările rapide;

Swipe din colțul stânga în jos – notificările;

Volum up + Power – captură de ecran.

iPhone X va fi hit de vânzări, cel puțin în prima parte de la debutul său comercial. Va fi cumpărat pentru că este altceva pentru cei ce sunt interesați de cele mai noi telefoane mobile din portofoliul Apple. Plus că sunt destule persoane pentru care peste 1000 euro pentru un smartphone nu este un capăt de țară.

Rămâne de văzut dacă-și va păstra apetența la public până în ultimul trimestru din 2018 când debutează o iterație nouă. Concurența Android nu stă pe loc, iar Samsung se pregătește furibund pentru GALAXY S9 și GALAXY S9 Plus. Huawei abia ce l-a scos în față pe Mate 10 Pro, iar urmașul lui P10 va fi adus prin preajma MWC 2018 – cel mai probabil. Îl putem boteza – P20.

Trebuie să punctez că un client de iPhone X nu este neapărat un client interesat de un flagship Android, mai degrabă un client remanent de iPhone. S-ar putea întradevăr ca noul iPhone să-i atragă și pe cei dornici de un smartphone cu raport display / corp bun + iOS, mă gândesc că avem și o nișă ce a renunțat la telefonul Apple pentru designul ce nu se schimba de vreo 4 generații (repet,  o nișă).

 

Sursa: https://www.gadget.ro/iphone-x-primele-impresii/

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Dolixec a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.