Sari la conținut

Review DeathAdder Elite


redics

Postări Recomandate

Razer DeathAdder Elite reprezinta cea mai nou „reincarnare” a legendarului mouse conceput de Razer. Desi parea ca modelul Chroma nu ar mai avea cum sa fie imbunatatit, iata ca Razer ne-a surprins total venind cu o noua iteratie pe piata.

Ce-i dreapt, DeathAdder Elite nu este cu foarte mult diferit fata de predecesorul lui, insa, intrebarea va fi mereu aceeasi: merita upgrade-ul?

Adica de la DeathAdder 2013 la Chroma nu merita upgrade-ul. Oare e o situatie similara?

Vom afla in cele ce urmeaza.

Razer DeathAdder Elite & Razer DeathAdder Chroma

 

Cele mai mari modificari sunt aduse la capitolul senzor, patine, click-uri si scroll.

 

Specificatii:

Razer DeathAdder Elite specs

 

Se vede interesant progresia. Initial au pastrat switch-urile si au schimbat senzorul (mult spus schimbat) si intr-un final, cu Elite, au schimbat si click-urile si au mai adaugat doua butoane ce au rol implicit de schimbat DPI-ul.

Sincer sa fiu, m-am obisnuit fara schimbatul DPI-ului si pe mine nu ma prea ajuta cu nimic prezenta acelor doua butoane. Sunt si intr-o pozitie cam ciudata pentur a fi folosite la altceva decat DPI switching.

Greutatile din tabelul de mai sus sunt cele declarate de Razer si acelasi lucru este valabil si pentru dimensiuni. La capitolul dimensiuni am simtit imediat ca sunt identici. Iar in ceea ce priveste greutatea…ii voi cantari si va voi spune mai multe in capitolul experienta.

Poza cu patinele – mai jos in galerie. Pentru Elite au ales patine de dimensiuni mari si acesta este un lucru foarte bun pentru ca se evita frecarea burtii mouse-ului direct de pad daca cumva pad-ul este unul gros si moale precum Fnatic Gear Focus Neon XXL.

De asemenea, au adaugat o patina circulara in jurul senzorului pentru a nu se strange mizerie in acel orificiu. La ce alt senzor ati mai vazut acest lucru? Da, la 3360-uri. Este destul de clar ca Razer au folosit un 3360 cu registrii modificati dupa placul lor. Intrucat aceste modificari nu sunt facute publice si sunt imposibil de evaluat, imi voi da cu parerea subiectiv in capitolul experienta in timpul utilizarii.

 

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Lipiți ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.