Sari la conținut

Admin req


4k4life

Postări Recomandate

Acum 1 oră, Adrian Adam a spus:

pe lanfa regulament, pro! Pana la urma e un helper si il stiu pe server, nu cred ca poate sa faca probleme gag! slay! kick!

In primu rand helperul nu are acces la kick,ban...in al doilea rand nu cred ca e greu sa stai 1 min sa citesti un regulament de cateva randuri ...1 min e mult.Daca chiar il interesa regulamentul stia cu ce sa rasp la intrebare deci rezulta ca nu il intereseaza.Ma repet:Contra

  • Like 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

stii cum ii ca asta ii parerea ta daca l-am  citit l-am citit am omis am omis si chiar daca tu crezi ca nu l-am citit asta nu inseamna ca nu am facut-o.. fiecare are dreptu la o parere nu zic nu, eu am venit, am pus pentru acest "job" in rest ii decizia voastra numai nu cred ca ar trebui sa acuzam si chestii ca poate nu ii chiar cum credeti voi. sa nu credeti ca is indiferent ca oricum nu imi pasa si minuni dinalea doar zi ca noa pana la urma ori ii un da ori ii nu.

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • kayn a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.