Sari la conținut

Reclamatie admin Fyt


PetrW

Postări Recomandate

Nick:  pETRUTz
Nick admin:  Fyt
Data și ora evenimentului: Mai tot timpul 

Harta: pe orice harta 
Detalii: Asta e un subiect care a fost inceput de multe ori si care nu a avut nimeni curaj sa zica tot pe fata despre cum e adevaratul fyt pe server. Sa se inteleaga , eu personal cu fyt nu am nimic, dar pur si simplu ma enerveaza faptul ca "suferinta " pentru jocu asta combinata cu aroganta este = cu fyt. Ceea ce dezevantajeaza jucatorii sv-ului..
Dovezi:  https://steamcommunity.com/id/PetruTzzzzDiN2GANG/screenshots/?appid=0&sort=newestfirst&browsefilter=myfiles&view=imagewall&privacy=8
Alte precizări: Pozele astea ,care reprezinta 5% din ce face Fyt pe sv , le-am facut intr o zi cand am jucat mai try-hard contra lui, si aproape de fiecare data cand murea/il omoram facea dinastea nasoale. Tot el, jigneste playerii, da banuri ,kickuri aiurea rau, dupa cum vedeti in poze, si, niciunuia dintre admini nu ii place de modul de adminare a lui  fyt.So.. O sa dau tag la toti adminii ACTIVI de pe acest sv sa-si exprime opinia.

Cererile lipsite de dovezi nu vor fi luate în considerare.

Editat de PetrW
  • Like 2
  • Love 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nici eu nu am personal nimic cu omu dar sa intrii pe server si sa spui la toti playerii ca ma p*s pe voi si ca sunteti niste ratati ...asta sa intamplat ieri si eram pe server cu el in echipa..nu mi-a venit sa cred ce aud..sincer dupa mine i-as fi dat ban permanent.Tu ca admin pe server si trusted sa adresezi asemenea injuraturi jucatorilor consider ca e de prost gust si da dovada de educatie 0...repet nu am nimic personal cu omu dar a mers prea departe si mai sunt multe de zis ...in fine eu mi-am exprimat parerea .

  • Like 3
  • Love 2
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu am nimic cu el dar cand intra pe server si face ce ii taie lui capul sa dea ban/kick sau sa injure jucatorii aiurea inseamna ca ar trebui sa ii scoatem gradul pentru ca abuzeaza de "putere" in fata lor. S-a mers prea departe cu comportamentul asta. Pro remove

  • Like 3
  • Love 2

                                                                                                                                     76561198972966269.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

I have nothing against fyt but I also agree with what the others have said, when he rages/tilts or when someone does something he doesn't agree with or doesn't like he uses the power he has on the sv (Slay, ban, kick)  to clam himself down which in no way is professional for someone with that rank on the server.

 

  • Like 4
  • Love 2
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu am chiar nimic cu el, dar asta e adevarul cateodata chiar intrece limitele si eu avem niste dovezi (demo-uri cu limbajul lui sau comportament pe care nu am vrut sa le prezint nefiind nesimtit) toate aceste faze pe care fyt le face se aduna si in timp chiar devin enervante. NO HATE.

  • Like 2

red dead redemption 2 sniper GIF by Rockstar Games

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • kayn a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.