Sari la conținut

Reclamatie Catzelus


sapphirecsgo

Postări Recomandate

Nick:Sapphire ☮
Nick admin: Catzelus
Data și ora evenimentului:8:00(aproximativ) PM
Harta: de_cbble -> de_nuke
Detalii: un anumit indivit Rares a dat un mare cap, am scris o gluma(se vede in screenshot,in paranteza (gl......) in rest s-a taiat de la consola,exista loguri just-in-case.  ,pe care am precizat-o in paranteza ca si (gluma) ca sa nu imi iau mare gag(nu ma asteptam la kick), nu joc compe in primu rand( am 20-30 de meciuri cred castigate), 2# nu am chemat ever forever la compe pe nici un server,clar deloc pe go.evict.ro.) El imi da kick,am inteles,s-a grabit,nu a citit tot.  Nu ma deranjeaza. Intru iar,il intreb daca a citit macar. Mi-a spus ca da,de aia am luat kick(nu mute) si nu ban direct. Ok. Mesajul de la kick a fost : " dute.la.compe". Inainte sa-mi dea kick. A spus sa nu-i mai comentez atat. Se incarca harta. Ii spun clar,nu comentez nimic,lasa-mi aici link de la forum pentru reclamatii. Imi da kick cu reason :evict.ro.  + Am facut acu 20 de minute(aprox) o cerere de helper. Mi-a dat Contra. Nu cred ca este vreo nelamurire de ce :)(motiv personal) . 1 . Nu te-am luat peste picior,nici nu am vorbit urat,singurul lucru care te-ar fi putut deranja,a fost adresarea 'coae' pe care am scapat-o din pura obisnuinta,nu din intentie. Daca era de injurat,se vedea si imi luam mare gag + ca stiu ca se da ban pentru injurii admin. 2. Nu am chemat la compe. 3. Cererea de helper ,nu are legatura cu problemele tale personale(parerea mea.)4. Catelus,frumos limbaj.5. Mi-a spus ca daca mai 'continui' ma linisteste 1 ora. Am inteles, nu i-am mai spus absolut nimic decat  sa-mi dea link de la forum,m-a linistit. Ceea ce scriam in AdminChat,a fost : Te rog sa te uiti si pe raresh ala , daca tot imi dai kick,sa aiba rost. Nu s-a salvat in consola, datorita delayului chat -> consola. Nu am cum sa ma mai uit in consola acum,ca mi-a dat  mare crash csu IAR(updateul e problematic)
Dovezi: https://imgur.com/a/7YQUtdc
Alte precizări: None.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

raresh a luat ban la scurt timp dupa ce ti-ai luat kick (ne uitam deja pe el)

contra-ul la cerere ti l-am dat ca ai inceput sa imi scrii pe admin chat si in regulat chat de vreo 3-4 ori daca chiar am citit si ca de ce kick (da, citisem ce ai scris), si ti-am dat motiv pt contra in cererea facuta de tine

pula imi bagam in codatii care nu ma lasa sa ma joc in ideea in care e prima data cand intru astazi pe cs(si deja mi-ai stricat mood-ul...pwp) si abia asteptam sa joc cat de cat linistit.

 

Hint: nu ar strica ca, din cand in cand, cand scrieti pe adminchat sa ne uitam pe vre-un codat, sa mai puneti si un te rog pe acolo prin propozitie (bunul simt) pentru ca la urma urmei, nu suntem la cheremul vostru, avem functiile care le avem pentru ca am muncit/demonstrat ca le meritam si ele ne ajuta sa facem/tinem srv curat, nu sa fim la, scz expresia, pula voastra..in ideea in care sunteti cativa cu arfe de owner si ore de silver....

 

:pace:

 

RhOkceB.png

 

↑  lucru care il faceti din ce in ce mai multi si e enervant deja : "dc i-ai dat ban/mute/gag/etc?" <-ca stiu eu si am motivele mele...vedeti-va de joc si totul va fi ok

Editat de Catzelus

v1.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

E okey,te inteleg,si eu am fost in pozitii similare. Ma bucur ca a luat ban. Am citit regulamentul si cand am facut cererea de helper. Am vazut ca se da gag/mute/silence pentru chemarea la compe . Eu nu am primit asa ceva. Nu vad nimic scris de kick,nici vorba de ban,desi inteleg omeneste  ca se pot aplica comenzi inafara regulamentului in cazul in care se face mare excess ,cum ar fi sa chem de 30 de ori pe zi la un compe. Legat de u@ ,in general daca vad un codat,eu ii fac singurel demo,si chem direct un admin+ sa-i dea ban,si ii dau demo pe steam sa verifice. Acu nu stiam daca mai stau sau nu nextmap. Motivul pentru contra nu a fost initial scris, nu am vazut nimic decat un Contra + un smiley :) .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

21 hours ago, Catzelus said:

te rog pe acolo prin propozitie (bunul simt)

te simiti asa important de vrei sa te roage?
un avertisment ceva ar fi bun pentru kickurile alea

Editat de diV
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

2 minutes ago, diV said:

te simiti asa important de vrei sa te roage?
un advertisment ceva ar fi bun pentru kickurile alea

nu ma refeream doar la mine, ci la toti din staff, acum vad ca esti putin iritat din cauza ca ti-am zis sa "joci acolo" pe srv sau...? Daca e cazul, da, sa mi se dea AVERTISMENT* pentru kick dat aparent aiurea.

 

Pwp la hateri :fericit::pace:

v1.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

6 minutes ago, Catzelus said:

acum vad ca esti putin iritat din cauza ca ti-am zis sa "joci acolo" pe srv

sincer nu m-a interesat, raspundeam si inainte la reclamatie dar nu o vazusem

6 minutes ago, Catzelus said:

AVERTISMENT*

 

20 hours ago, Catzelus said:

functiile care le avem

scuze grammar nazi :(

Editat de diV
  • Like 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

1/3 @Catzelus

 

gradele de le aveți necesită să fie menținute, mai exact cât timp vă ocupați de server aveți și grad

gradul nu e un premiu pt x ore jucate, x ore jucate sunt necesare pentru a primi grad, e o mică mare diferență

 

ps: cine mai cheama la competitive pe server primește ban 30 min

  • Like 1

Connect:

cs.usp.ro [competitive]

ffa.usp.ro [deathmatch]

retake.usp.ro [retakes]

 

uspromania.png

Steam: https://steamcommunity.com/id/so_und

Discord: snd0001

discord

ts.usp.ro:9987

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • snd a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.