Sari la conținut

Cerere Burburel


Burburel

Postări Recomandate

1. Profil jucătorhttps://steamcommunity.com/id/carascubarba123/

2. Link detalii banhttp://evict.eu/go/bans/index.php/bans?q=burburel#1730

3. Descrie situația: Considerati faptul ca sunt supreme-global. Eram pe mapa mirage cu scorul ~ 52-12, iar cu 5 minute inainte de ban facusem niste killuri dubioase (vazute de aia de sub dmg ca fiind cu coduri). Vreo 3 playeri au inceput sa comenteze, au chemat un admin. Cred ca "flx" era cel care m-a banat, ca el era spec de mai mult timp. Au fost 3 faze care au starnit comentarii de la cei respectivi: unul din ei a facut push pe mid, iar eu l- am vazut dupa cutii; dupa mai multe peekuri pe partea dreapta, am facut si pe stanga si m-am trezit cu el in fata mea si din reac tie i-am dat cap. A doua faza a fost in apartamente cand bomba era pazita de ct. M-am dus prin baza tero pe la spate, si obisnuit sa fac side stepping la fiecare colt, am vazut picioarele unuia, care imediat mi-a omorat un om in zona respectiva. Imediat ce a iesit peek i-am dat cap, dupa care comentarii. Ultima faza a fost inainte de ban, cand am avut spawn perfect de B, iar site-ul era liber. M-am dus prin market si am dat 2 capuri. Unul unuia din geam care mergea pe crouch, iar al doilea a fost tot din reac tie, unuia care era la scari, dupa care am murit.

4. Dovezi: Nu inteleg cum ar putea da un player banat dovezi cum ca nu are coduri. dar indiferent, am 2 conturi. Unul cu 2300 de ore, pe care joc din 2014 ( https://steamcommunity.com/id/burburel ), si asta, cu 800 de ore pe care am supreme deocamdata.

https://gyazo.com/49df2707a75afffabd76cfb918abdf72 -> ss cu meniul dupa ce am luat ban, iar in dreapta sus rankul pe matchmaking.

Editat de Burburel
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • snd a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.