Sari la conținut

Reclamatie Gansacu`


fyt

Postări Recomandate

Nick: fyt
Nick admin: Gansacu`
Data și ora evenimentului: 01/09/2018; @4:18 PM
Harta: de_mirage
Detalii: Am primit ban de la un "Administrator" pe motiv de "reclama". Totul a decurs asa, eram intr-o runda, cand facusem mai multe kill-uri si runda urmatoare acest gansac imi zice: "fyt, schimba si tu numele" (eu avand numele "fyt" - simplu; eu stiind ca se refera la numele de grup ce era inaintea numelui, ii zic, in necunostinta lui de 600h in CSGO ca ce am la numele de grup este numele unei echipe mari in Romania, aceea fiind RF eSports, el a crezut initial ca fac reclama la nu stiu ce server sau pagina, dupa ma lua pe mine cu zaharelul ca da, stiu cine e RF eSports, cand el nu auzise nimic despre aceasta echipa/comunitate)
Dovezi: Dovezi le aveti in log-urile unde vedeti chatul, noi fiind in echipe diferite, am scris pe chat ce aveam de discutat
Alte precizări: Tin sa precizez ca m-am intors sa ma relaxez pe server dupa o perioada destul de lunga in care am jucat mai rar pe servere publice. Nu am venit sa dau de admini facuti peste noapte, ca am ore pe server cat nu are el in joc.

Editat de fyt
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Te-am jignit? Sau tu ai jignit comunitatea romaneasca de CSGO? Te simti ofensat daca ti-am zis ca esti bou? Imi pare rau atunci, administratorule, trebuie sa ma adresez cu dumneavoastra de acum incolo. Ai facut ceva pentru acest server, esti minunat. Hai cu respect pentru acest baiat, ca merita ma, chiar merita.

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu ma simt ofensat daca ma faci bou, ca nu ai motive pentru asta, nu ti-am gresit cu nimic si cand o fac, recunosc inainte sa-mi zici tu ca sunt bou. Nexus are si ea comunitatea ei, dar nu trebuie toti sa-i sustinem numai pe ei, sunt si altele, cum stii de Steaua, Dinamo, Rapid, asa ar trebui sa stii si de RF, NxS, myR si altele, ca de-asta esti "Administrator" pe un server de CSGO din Romania totusi

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

*hai ca sterg ca iar sunteti ofensati* Domnule David, iti zic de pe acum ca nu a fost niciun server cu acel nume vreodata in csgo, RF eSports este o echipa, ca sa stii si tu si nu au avut niciodata server privat macar. Fara abateri te rog, ca stiu ce vorbesc.

Editat de fyt
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

1 minute ago, future=D said:

nu e adevarat,gansacu si alti admini/devyd s-au luat de fyt doar pentru ca au auzit tot felul de vorbe despre el

man inca mai suferi ? Nu inteleg de ce te-ai baga cand primesti hate de la tot sv si pe langa asta ai si ban =)))

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

cica rangfort =)),si tu esti mai bun ma?cat am avut moderator nu ti-am dat ban/mute vreodata,cand bagai alea cu ''da nebunule'' si vad ca tu imi dadeai mute/gag pentru chestii la care eu mereu am zis ''lasa-l ca mi-e prieten bun'' tot eu sunt carpa bai asta?acum ca ai mod vad ca ai putere sa vorbesti,asa cand erai nimeni pe server nu comentai

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

E  red fear . BTW , au avut servere particulare pe cs 1.6 si inca au .

                         au avut servere particulare pe cs:go si inca au . Daca tot esti asa mare sustinator si nu stii nimic despre comunitate.

Future: ,,Nu e adevarat'' . Eu ma iau de el ca asa vreau eu , dar dovezile alea le truchez . Csf ... Asta e

Tu inca sufera in continuare ca atat ai stiut sa faci de cand ai luat remove :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Editat de Gansacu
  • Like 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Profitati ca ma joc, ok. "A recunoscut ca au sv si ai facut reclama la sv lor". Am zis-o ironic baietas, sa va vad reactia, gansacu a inteles, numai tu nu, tu esti mai special, ai ceva cu mine, dar stai calm ca nu-mi mai bat capul cu tine.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.