Sari la conținut

[Tutorial] Cum adaugam un plugin la serverul nostru


q4e

Postări Recomandate

Buna din nou, am revenit cu tutorialul pe care l-am promis ieri.

Asa deci, orice plugin are, in mod normal, instructiuni de instalare in thread-ul/site-ul de pe care este luat, totusi, am intalnit unele care au la instructiuni "just add them"(fisierele) sau alte instructiuni vagi, presupunand ca userul stie deja sa instaleze un plugin.

Asadar, cum instalam un plugin? -foarte usor, oricine o poate face :)

In primul rand downloadam pluginul pe care dorim sa il instalam.(nota: pentru pluginurile mai complexe va fi o arhiva care va contine anumite fisiere in anumite foldere, explic mai jos), pentru pluginurile mai simple, exista doar un fisier .smx. 

!!!Orice plugin pe care il downloadati va contine fisierul .smx, acest fisier este, practic, pluginul in sine.

  • Dupa ce am downloadat arhiva, o sa observam ca avem un folder, de regula, numit "addons"(http://imgur.com/a/F2rcV), numele acestui folder ne indica faptul ca documentele din acest folder trebuie intrdoduse in "addons".
  • Dupa ce apasam pe "addons", putem observa, in cazul de fata, 1 folder si un fisier(http://imgur.com/a/gM3TT) acel fisier, astfel, trebuie introdus in folderul "addons" al serverului, iar fisierul "sourcemod" arata ca trebuie sa introducem fisierele acestuia in folderul "sourcemod" al serverului
  • Dupa ce deschidem si "sourcemod", observam ca avem mai multe foldere si un fisier in acesta(http://imgur.com/a/2sh4F), fisierul trebuie adaugat si el in "sourcemod", iar celalalte foldere ne indica unde trebuie sa introducem fisierele din acestea (respectiv, cele din "translations" din arhiva in "csgo/addons/sourcemod/translations", fisierul .smx din "plugins" trebuie pus in "csgo/addons/sourcemod/plugins", la fel si cu cele din "scripting".

*Atentie! La scripting, avem folderul "include", iar dupa cum puteti observa, avem "include" si in fisierele serverului (csgo/addons/sourcemod/scripting), asadar, fisierele din include, trebuie introduse la fel ca si celalalte, in folderul corespunzator.

Cam asta ar fi, dupa cum am spus exista si pluginuri care au doar fisierul .smx, care se introduce in "plugins". Sper ca ati inteles ceva, daca e nevoie va pot ajuta (in reply-uri), pe scurt numele folderului din arhiva indica folderele in care trebuie bagate fiserele pluginului, e foarte usor, fara prea multe batai de cap. Exista pluginuri "interdependente", adica au nevoie de alte pluginuri/extensii ca sa functioneze, dar asta vi se precizeaza de obicei.

Sper ca v-am fost de folos, o zi faina!

  • Like 1

 

>>>>Q4e<<<<

| founder  showdown(Arena)] |

  • Check out some of my tutorials: here
Spoiler

 

 

 

  • Check out some of my plugins: here
Spoiler

 

  • More stuff coming soon
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 4 săptămâni mai târziu...
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.