Sari la conținut

Presa franceză: Neymar i-a spus "da" lui PSG


apTeMka ARFF rublleof

Postări Recomandate

maxresdefault.jpg

Cu fiecare oră care trece, Neymar este tot mai aproape de Paris St. Germain. O spune şi presa spaniolă, dar şi cea franceză. Inclusiv cotidianul care este foarte apropiat grupării de pe Parc des Princes, Le Parisien.

"Neymar dit oui a Paris" (Neymar a spus "da" Parisului), titrează Le Parisien pe prima pagină a ediţiei de azi. Apoi continuă: "Starul brazilian a decis să se despartă de Barcelona şi îşi doreşte să se transfere la PSG. Nu rămâne decât ca detaliile celui mai mare transfer din istoria fotbalului să fie finalizate".

801417_801417_neymar_parisien.jpg

După ce a rezistat asaltului Barcelonei asupra lui Marco Verratti, conducerea vicecampioanei Franţei vrea să construiască o echipă puternică în jurul italianului şi a uruguayanului Edinson Cavani.

"Dacă vrei să concurezi cu Bayern Munchen, FC Barcelona, Real Madrid şi să câştigi Liga Campionilor, PSG trebuie să aibă un jucător dintre primii cinci ai lumii. Încercăm să aducem unul în această vară", a declarat în această săptămână Unai Emery, într-un interviu pentru L'Equipe.

Iniţial, s-a crezut că PSG va face orice sacrificiu necesar pentru aducerea lui Kylian Mbappe, de la AS Monaco, însă, în cele din urmă, oficialii parizieni îşi îndreaptă toate eforturile în direcţia transferului lui Neymar. Care ar putea fi urmat de Alexis Sanchez, pentru un trio ofensiv incredibil.

Brazilianul le-ar fi spus deja colegilor de la FC Barcelona că îşi doreşte să joace la Paris, notează Le Parisien, astfel că de acum interesul se îndreaptă spre modalitatea prin care va fi plătită clauza de reziliere a atacantului de 25 de ani, în valoare de 222 de milioane de euro.

 

Sursa: DigiSport.

 

危ない事は怪我のうち。

5642BF81E69327162D1BBF2E115845FA0F8BD589

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.