Sari la conținut

Reclamatie aSu


Andrei1996

Postări Recomandate

 aaaa.pngNick:Andreiiiiiiiiiiiiiii.
 aaaa.pngNick-ul inculpatului: aSu
 aaaa.pngDetalii:Eram pe teamspeak,glumeam cu Damir,ne distram deoarece ne permitem glume,vine si acest 0 barat al teamspeak-ului si se baga in seama aiurea,cand Damir m-a banat el a inceput sa ma injuure,am revenit si l-am intrebat de ce ma jigneste,el radea la mine si iar m-a injurat. Am renuntat la discutie vazand ca n-am cu cine discuta,am plecat de pe canal,dupa toate astea la cateva minute ma trezesc cu ban de la adminul aSu. La sedinta la care tocmai am participat s-a stabilit foarte clar ca sa nu se mai dea ban-uri intre grade ci sa se faca reclamatie pe forum unde fondatorii vor lua masuri,el bineinteles ca nestiind sa citeasca si sa vorbeasca  nici nu prea intelege,vreau sa se ia masuri !
 aaaa.pngDovadă (obligatorie): <17:02:51> You were banned for 2 minutes from the server by "aSu ;x" (lbj)
<17:02:51> Disconnected from server . Inca o chestie,daca ar fi fost adevarate cele spuse de el ar fi trebuit sa fiu banat 2 ore nu 2 minute in bataie de joc,multumesc anticipat !
 aaaa.pngMotiv: Astept ca adminul sa aduca dovezi ca l-am injurat/jignit si astept sa se ia masuri deoarece s-au adunat mai multe la acest "4 clase!". Multumesc anticipat !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Neseriozitate maxima, eram acolo si toti au inceput sa se baneze intre ei ( nu mult )

Cam ciudat, cand damir ti-a dat ban nu aveai nimic de reprosat,  dupa ce ai intrat iar si l-ai intrebat de ce te jigneste, intr-adevar a ras, dar nu te-a injurat din nou, spun asta pentru ca am fost singurul pe canal.

S-a stabilit la sedinta sa nu se mai dea ban-uri intre gradele administrative, nici macar la " caterinca " cum ii spuneti voi, dar nimeni nu respecta regulile astea.

Nu stiu daca sa dau pro sau contra, daca era singurul care ar fii banat pe cineva cu grad administrativ  in momentul ala, propabil as fii zis PRO, dar asa nu vad de ce as da pro reclamatiei asteia daca si restul au facut ce a facut aSu, n-ar fii corect sa fie doar el sanctionat.

 

Editat de Boyo
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mi sa pus intrebarea de catre un organizator warnight daca sunt wall in niste faze,cand mi-am spus parerea asu mi-a dat kick si mi-a scos trustedul.

 <17:24:29> "gygymuskyy" was removed from server group "TRUSTED" by "aSu ;x".

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.