Sari la conținut

Google lucrează la noi sisteme de operare


Silcky

Postări Recomandate

     google.gif

 

Google are deja doua sistem de operare, ambele derivate de Linux: Android pentru telefoane si tablete, si Chrome OS pentru notebook-uri sau desktop-uri. Ele au convietuit in ultimii ani, insa este posibil sa se contopeasca intr-un singur produs in anii ce urmeaza, sub sigla mult mai popularului Android. Insa Google vrea un al treilea sistem de operare.
Asa se naste Fuchsia, si nu prea stim ce rol va avea. Avand la baza o versiune extrem de simpla de Linux, Magenta, Fuchsia (da, toate sunt culori) ar putea propulsa dispozitive tertiare conectate la Internet (IoT), router-e inteligente sau masini industriale. Desi in primele doua situatii nu stim cine ar prefera un sistem nou de operare, netestat si cu penetranta zero, cand sunt atatea alternative disponibile.
In acelasi timp nu prea vedem de ce nu puteau sa foloseasca versiuni mai simple sau mai specializate ale actualelor Android sau ChromeOS, in loc sa creeze ceva nou. Dar probabil stiu ei mai bine… Oricum, pana cand Fuchsia va fi dezvaluit oficial va mai trece probabil ceva timp.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 săptămâni mai târziu...

9. Articolele vor fi închise de către moderatorii secțiunii după 7 de zile de la crearea acestora, permitând astfel userilor posibilitatea de a discuta pe tema respectivă în perioada determinată.

62YhqdA.png

b_350_20_323957_202743_F19A15_111111.png

76561198146610190.pngAddFriend.png

62YhqdA.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.