Sari la conținut

DOWNLOAD WINDOWS ESSENTIALS 2012


Silcky

Postări Recomandate

Microsoft a lansat suita Windows Essentials 2012 pentru sistemele de operare Windows 7 si Windows 8, cunoscuta anterior sub numele Windows Live Essentials. Noua versiune include si aplicatia SkyDrive pentru desktop si noi feature-uri pentru Movie Maker si Photo Gallery.

 

BCG2xVv.jpg

 

 Noile feature-uri pentru Movie Maker sunt stabilizarea video, suportul pentru H.264, search-ul in AudioMicro, arhiva Free Music, Vimeo Music Store si efecte pentru text. In plus, utilizatorii pot uploada si share-ui videoclipuri pe Vimeo direct din Movie Maker si Photo Gallery.
Windows Essentials 2012 nu include si aplicatia Live Mesh, aceasta fiind inlocuita de noua aplicatia SkyDrive. In cazul in care aveti Live Mesh instalata in sistem, aceasta va fi dezinstalata automat cand veti instala Windows Essentials 2012, iar noua SkyDrive ii va lua locul (in cazul in care doriti sa folositi Live Mesh in continuare, nu instalati Windows Essentials 2012, ci folositi in continuare o versiune anterioara Windows Live Essentials).
In afara de aplicatiile SkyDrive, Movie Maker si Photo Gallery, suita Windows Essentials 2012 include in continuare si Windows Writer, Outlook Connecter Pack, Family Safety, Mail si Messenger.
 
P.S: Windows Essentials 2012 este compatibila doar cu Windows 7 si Windows 8 (nu are suport pentru XP sau Vista)
 
SUphSLi.jpg
 
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 săptămâni mai târziu...

9. Articolele vor fi închise de către moderatorii secțiunii după 7 de zile de la crearea acestora, permitând astfel userilor posibilitatea de a discuta pe tema respectivă în perioada determinată.

62YhqdA.png

b_350_20_323957_202743_F19A15_111111.png

76561198146610190.pngAddFriend.png

62YhqdA.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.