Sari la conținut

Prețul pentru Ether a scăzut la 10 cenți săptămâna aceasta


Silcky

Postări Recomandate

ethereum.jpg

 

Piața crypto-monedelor a intrat în panică săptămâna aceasta, după ce prețul pentru Ether, moneda de bază a rețelei Ethereum, a scăzut temporar la prețul de doar 10 cenți.

 

Pentru a pune această valoare în context, apogeul din ultima lună pentru această crypto-monedă s-a apropiat de 380 de dolari. Motivul pentru care cotația sa pe GDAX (o piață de schimb dedicată acestui tip de monedă) a scăzut atât de mult a fost apariția unei cantități masive de Ether.

Piața a fost inundată de Ether în valoare de câteva milioane de dolari, iar comenzile pentru achiziție au fost foarte rapid umplute pentru valori de preț ce variau de la 317 dolari la 224 dolari. Dar nu s-a oprit aici, din cauza volumului tranzacțiilor, valoarea crypto-monedei a început să scadă, fiind îndeplinite numeroase alte cereri de cumpărare cu limite de preț din ce în ce mai mici, Ether costând la un moment doar 10 cenți.

 

Instantaneu au apărut suspiciuni despre înșelătorii, hacking și alte manevre ilegale, dar deocamdată investigația făcută de GDAX nu a găsit nici o altă explicație decât cea că piața a luat-o la vale de bună voie.

 

Valoarea pentru Ether a crescut în doar câteva secunde apoi, ajungând rapid la 140 de dolari, și crescând treptat până pe la 330 de dolari, unde se află în acest moment.

 

Această cădere a pieței a lăsat câțiva oameni fără agoniseala lor de minerit, primind doar câțiva dolari în schimb, ce nu vor acoperi costul tuturor acelor RX 580-uri cumpărate. Iar alții s-au trezit că au dat câțiva cenți pe Ether ce acum valorează mii de dolari.

 

Morala poveștii, piața de Ether este tot o piață de valori ca oricare alta, așa că incidente de acest fel se pot întâmpla cu ușurință.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 săptămâni mai târziu...

9. Articolele vor fi închise de către moderatorii secțiunii după 7 de zile de la crearea acestora, permitând astfel userilor posibilitatea de a discuta pe tema respectivă în perioada determinată.

62YhqdA.png

b_350_20_323957_202743_F19A15_111111.png

76561198146610190.pngAddFriend.png

62YhqdA.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.