Sari la conținut

Kingston Digital se plasează pe locul al doilea la nivel mondial ca volum de livrări SSD-uri


Silcky

Postări Recomandate

Kingston Digital deține o cotă de piață de 16% la nivel mondial pe segmentul SSD, pentru 2016. Datele au fost compilate de compania de cercetare Forward Insights, care analizează industria de semiconductori nevolatili din 2008. Forward Insights este lider în furnizarea de analize independente de piață și informații pentru mulți producători, inclusiv Kingston.
Cotă de piață Kingston
Cotă de piață Kingston
Conform Forward Insights, numărul total de SSD-uri livrate la nivel mondial în 2016 prin intermediul partenerilor a ajuns la 63 de milioane, dintre care aproximativ 10,1 milioane de unități au fost Kingston®. Acest volum este echivalent cu 16% sau locul al doilea la nivel mondial, confirmând astfel poziția Kingston ca furnizor de top de SSD-uri. Canalul de vânzări este format din distribuitori, resellers, segmentul retail/e-tail, system builders și furnizori de soluții.
„Tendința de a face tranziția către SSD este în creștere, deoarece clienții rezidențiali și corporate văd beneficiile de performanță obținute ca urmare a upgrade-ului de la hard disk-uri. Timp de aproape 30 de ani, focusul Kingston și atu-ul în materie de vânzări au fost reprezentate de canalul global de parteneri. Relația deosebită pe care am stabilit-o cu aceștia ne-a ajutat să dezvoltăm afacerea SSD la nivel mondial, încă de la livrarea primei noastre unități în 2009. Rezultatele recente publicate de Forward Insights validează aceste eforturi”, a declarat Gabriel Gîdea, director de dezvoltare Kingston Technology România şi Bulgaria.
„Cercetările noastre au arătat că producătorii de SSD-uri third-party au reprezentat 60% din livrări prin canalul de parteneri anul trecut, în contextul în care un număr de furnizori de semiconductori au redus din importanța acordată canalului de business”, a declarat Gregory Wong, președinte & analist principal, Forward Insights.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 săptămâni mai târziu...

9. Articolele vor fi închise de către moderatorii secțiunii după 7 de zile de la crearea acestora, permitând astfel userilor posibilitatea de a discuta pe tema respectivă în perioada determinată.

62YhqdA.png

b_350_20_323957_202743_F19A15_111111.png

76561198146610190.pngAddFriend.png

62YhqdA.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.