Sari la conținut

Logitech lansează tastatura G Pro realizată pentru gaming competitiv


Silcky

Postări Recomandate

Seria de tastaturi pentru gaming Logitech G are acum un nou membru. Acesta se numeşte G Pro şi vine într-un format de dimensiuni reduse, fiind bazat pe modelul de top G810 în termeni de design şi capabilităţi. Spre diferenţă de „fratele” său mai mare, G Pro integrează câteva funcţii speciale, pe care gamerii care participă la concursuri le vor aprecia cu siguranţă.

 

 

 

 

 

pro-tenkeyless-gaming-keyboard-640.jpg?w

 

 

 

 

 

G Pro este o tastatură tenkeyless, adică fără butoanele cu cifre din partea dreaptă. Aceasta vine echipată cu switch-urile Romer-G proprietare, dezvoltate de Omron, fiecare tastă în parte fiind iluminată de LED-uri RGB. Acestea pot fi configurate după bunul plac al utilizatorilor, însă spre diferenţă de G810, modelul G Pro include şi memorie internă pentru salvarea de profiluri, pentru a nu pierde configurarea în concursurile unde instalarea software-ului Logitech este interzisă.

 

 

 

 

 

pro-tenkeyless-gaming-keyboard-1.jpg?wid

 

 

 

 

 

De asemenea, un nou bonus pentru cei care aleg G Pro este posibilitatea de a scoate cablul USB pentru a nu deteriora mufa la transport. Cablul este îmbrăcat în material textil, iar mufa se fixează cu ajutorul unor suporţi din plastic. Conform Logitech, până la 26 de butoane pot fi apăsate simultan, în timp ce fiecare tastă în parte este grantată pentru 70 de milioane de apăsări.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 săptămâni mai târziu...

9. Articolele vor fi închise de către moderatorii secțiunii după 7 de zile de la crearea acestora, permitând astfel userilor posibilitatea de a discuta pe tema respectivă în perioada determinată.

62YhqdA.png

b_350_20_323957_202743_F19A15_111111.png

76561198146610190.pngAddFriend.png

62YhqdA.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.