Sari la conținut

Messi RUPE TACEREA! Mesajul transmis de starul Barcei dupa ce a fost anuntata plecarea lui Neymar la PSG


Banat123

Postări Recomandate

Neymar se va transfera oficial de la Barcelona la PSG saptamana aceasta - agentul jucatorului a confirmat ca vicecampioana Frantei va plati clauza de reziliere dupa ce Barcelona a anuntat ca Neymar si-a exprimat dorinta de a parasi echipa in aceasta vara.

Neymar le-a spus colegilor sai de la Barcelona aceasta decizie la antrenamentul de astazi. Daca pana acum nu a declarat nimic despre acest subiect, Messi a scris pe contul sau de Instagram un mesaj pentru Neymar.

"A fost o placere enorma sa impart toti acesti ani cu prietenul meu Neymar. Iti doresc mult noroc in noul episod din viata ta. Ne vedem in curand" a scris Messi pe Instagram.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 săptămâni mai târziu...

8.Articolele vor fi închise de către moderatorii secțiunii după 7 zile de la crearea acestora, permitând astfel userilor posibilitatea de a discuta pe tema respectivă în perioada determinată.

62YhqdA.png

b_350_20_323957_202743_F19A15_111111.png

76561198146610190.pngAddFriend.png

62YhqdA.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 4 săptămâni mai târziu...
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.