Sari la conținut

[Tutorial] Fixați setările Windows 10 în meniul Start


KRANOS

Postări Recomandate

Meniul Start al Windows 10 are capacitatea de a găzdui dale dinamice sau statice atât pentru programele instalate, cât și pentru setările componentelor și caracteristicilor sistemului de operare, dar puțini utilizatori știu de această posibilitate.
De exemplu, dacă verificați des existența actualizărilor pentru Windows și preferați să o faceți din mediul grafic, puteți fixa Windows Update în meniul Start.

Fixarea în meniul Start a oricărei caracteristici a Windows 10 se face în mod similare fixării unei aplicații oarecare, adică prin click dreapta pe respectiva caracteristică, urmat de un al doilea pe opțiunea Fixați la Start afișată în cadrul meniului contextual.
În acest fel veți putea adăuga pentru a avea la îndemână, sub forma unor dale prezente în meniul Start, toate caracteristicile și setările Windows 10, inclusiv la secțiunile și subsecțiunile acestora.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.