Sari la conținut

Call of Duty WWII la E3 2017: trailer şi imagini multiplayer, bonus la precomandă


HATEAND

Postări Recomandate

ww2-mare.jpg?width=225

E3 2017 a fost momentul ales de Activision pentru a dezvălui componenta multiplayer competitiv din viitorul Call of Duty: WWII. Pe scena celor de la Sony PlayStation a fost prezentat un nou trailer, pe care îl puteţi urmări în continuare. De asemenea, o colecţie de imagini noi poate fi admirată în galeria de mai jos.

 

A fost prezentat şi un nou mod de joc multiplayer - War Mode, despre care puteţi afla mai multe detalii urmărind trailer-ul de mai jos. Nu în ultimul rând, beta-ul promis pentru cei care aleg să plaseze o precomandă pentru Call of Duty: WWII va avea loc în perioada 25 - 28 august 2017, exclusiv pe PlayStation 4, şi, mai apoi, în intervalul 1 - 4 septembrie 2017, atât pe PlayStation 4, cât şi pe Xbox One. Perioada de desfăşurare a sesiunii beta pe PC nu a fost stabilită încă.

Call of Duty WW2

Nu în ultimul rând, cei care plasează o precomandă pentru Call of Duty: WWII vor primi pachetul DLC Divisions Pack, un set format din cinci echipamente inspirate din cele cinci divizii ale jocului: InfantryExpeditionaryAirborneMountain şi Armored.

Call of Duty WW2

Call of Duty: WWII va fi lansat pe 3 noiembrie 2017, în ediţii pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.

 

 

Call of Duty WW2     Call of Duty WW2

Call of Duty WW2     Call of Duty WW2

Call of Duty WW2     Call of Duty WW2

Call of Duty WW2

 

SURSA: http://jocuri.go4it.ro/

  • Like 1

HXnpe7w.gif

ATRIBUTIILE LUI HATEAND | REGULAMENT GENERAL FORUM | CUM IMI SCHIMB MEMBER TITLE | HOSTING SERVERE JOCURI

STEAM HATEAND - ADAUGA-MA LA PRIETENI            DISCORD HATEAND - ADAUGA-MA LA PRIETEN            DA-MI UN MESAJ PRIVAT

/id/staiku                                                                   staiku#4280                                                              HATEAND

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.