Sari la conținut

Battlefield Bad Company 2


kayn

Postări Recomandate

In 2010 a aparut un joc nou din seria Battlefield dezvoltata de EA in colaborare cu DICE.Numele sau este Battlefield Bad Company 2 si se doreste sa fie un succesor mult mai bun celui dintai joc din seria cu acelasi nume.

Multi oameni au spus ca Battlefield Bad Company seamana izbitor cu COD MW,asa ca producatorii au vrut sa scoata un joc care sa concureze cu franciza rivala.

Battlefield Bad Company 2 ne trimite in timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial,in persoana a patru agenti americani prinsi intr-un conflict de proportii.Japonezii au creat o superarma capabila sa dezafecteze orice echipament electronic.Americanii,auziind de acest lucru au trimis o trupa Delta Force sa o recupereze dar,acestia intampina o problema majora si sfarsesc pe fundul oceanului.Dupa 10 ani,o alta trupa americana a fost trimisa in misiune cu scopul de a recupera arma amintita mai devreme.

Cei de la Dice au implementat in joc un nou engine,numit Destruction 2.0.Acesta introduce o rata exploziva mai mare si face cladirile mult mai ,,fragile'',as ca le poti darama complet cu un tanc sau lansator de rachete.

Si din punt de vedere al armelor jocul sta impecabil,deoarece dispune de o gama variata de pistoale si mitraliere.Ce mi s-a parut interesant a fost ca in joc sunt diferite depozite unde iti poti schimba toate armele,cu munitite full,alegand din aproximativ 20 de modele.

Ca si in jocurile precedente,intalnim si in Battlefield o sumedenie de vehicule,facand experienta de joc mult mai placuta.De la elicoptere la tancuri sau salupe,orice model se comporta impecabil,chiar daca BFC 2 este un shooter, nu un simulator.

In ceea ce priveste sunetul,acesta a fost foarte atent studiat si implementat pentru a crea o atmosfera cat mai realista,iar muzica se potriveste si ea cu dinamismul si nebunia jocului.

Grafica intrece orice asteptari,producatorii insistand ca armele si vehiculele sa-si imita perfect omologii.Nici peisajele nu duc lipsa de realism si,facand un apropo,cred ca daca ai avea mai mult spatiu sa explorezi harta,cadrul natural ar putea fi mai atent studiat si implicit jocul ar putea fi mult mai impresionant.

In multiplayer poti alege intre cele 4 clase: Assalt,Engineer,Recon si Medic.Pe langa armele clasice prezente in single-player,aici ai parte de niste gadgeturi personalizate pentru fiecare clasa.Si editarea armelor este un element nou,aceasta optiune nemaiexistand in nici un joc din serie.

Multe din acţiunile relevante în luptă se strâng şi îţi oferă calupuri substanţiale de experienţă sub forma insignelor, pe lângă acele pins pe care le primeşti după fiecare meci pentru realizări minore, dar repetabile. În plus, primeşti stele de bronz, argint, aur şi în cele din urmă (echivalentul a zece stele de aur) platină dacă reuşeşti să comiţi destule crime cu aceeaşi armă. Raportul post-mortem îţi arată chiar şi ce rang are cel care te-a ucis cu arma respectivă, iar frag-urile datorate cuţitului sunt însoţite de dog tag-uri cu numele victimei.


Hărţile considerabil mai mari decât cele din Modern Warfare permit manevre tactice mai ample, iar obiectivele sunt amplasate astfel încât să fie uşor de asaltat, dar greu de ţinut sub control, generând un element volatil pentru fiecare efort pe care îl depui

In ansamblu,Bad Company 2 mi se pare un joc mult mai bun decat concurentul sau,MW 2.Chiar daca este facut pentru partea de multiplayer,modul offline nu dezamageste chiar deloc.Ba chiar se descurca perfect.Mie unul mi-a facut placere sa-l joc,nu are erori grafice nici de gameplay.Se vede ca cei de la EA au muncit mult sa faca un joc care sa depaseasca suprematia COD.Astept cu nerabdare cel de-al treilea joc din serie,care ar trebui sa apara prin septembrie.



Cerinte minime de sistem:
Sistem de operare: Windows XP
Procesor: Core 2 DUO @ 2 GHz
Memorie: 2 GB
Hard Drive: 15 GB for Digital Version, 10 GB for Disc Version
Placa video: 256 MB (NVIDIA GeForce 7800GT/ATI X1900)
Placa de sunet: DirectX Compatible
DirectX: 9.0c
Tastatura si mouse


Cerinte recomandate de sistem
Sistem de operare: Windows Vista/7
Procesor: Any Quadcore Processor
Memorie: 2 GB
Hard Drive: 15 GB for Digital Version, 10 GB for Disc Version
Placa video: 512 MB (NVIDIA GeForce GTX 260)
Placa video: DirectX Compatible
DirectX: 10

Imagini atasate Battlefield Bad Company 2
  • Battlefield Bad Company 2 updated 1309509225
  • Battlefield Bad Company 2 updated 1309509225
  • Battlefield Bad Company 2 updated 1309509225
  • Battlefield Bad Company 2 updated 1309509225
  • Battlefield Bad Company 2 updated 1309509225
  • Battlefield Bad Company 2 updated 1309509225
  • Battlefield Bad Company 2 updated 1309509225

 

Sursa : http://jocuri.go4it.ro/de-la-gameri/best-review

  • Battlefield Bad Company 2 updated 1309509225
Editat de Panda-Hns.Evict.Ro

 

 

 

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.