Sari la conținut

Crackdown 3 - peste 10 minute de gameplay


kayn

Postări Recomandate

Canalul de YouTube theRadBrad a publicat un nou clip din Crackdown 3, însumând peste 10 minute de gameplay din shooter-ul open world realizat de studioul Sumo Digital, singurul titlu major din portofoliul Microsoft care se va lansa în aceeaşi zi cu Xbox One X, fiind optimizat pentru noul model de consolă.

Microsoft au apelat la popularul actor Terry Crews pentru a fi imaginea jocului: Crews îl interpretează pe eroul principal din Crackdown 3, comandantul JaxonMediul înconjurător destructibil va fi prezent, după cum a fost promis, doar în cadrul componentei multiplayer a jocului, în single player nefiind pus accentul pe acest aspect (după cum puteţi vedea şi din secventele de gameplay de mai jos).

Crackdown 3 va fi lansat pe 7 noiembrie 2017, în versiuni pentru Xbox One (cu suport pentru Xbox One X) şi PC (Windows 10).

 

Sursa : http://jocuri.go4it.ro

 

 

 

 

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.