Sari la conținut

Days Gone - demo alternativ de la E3 2017


kayn

Postări Recomandate

La o lună de la terminarea E3 2017, Bend Studio revine cu o nouă demonstraţie de gameplay din Days Gone, prezentând acelaşi segment de la E3, însă schimbând condiţiile meteorologice, modificare ce influenţează întreaga desfăşurare a acţiunii. Este modul ales de producători pentru a scoate în evidenţă natura dinamică a mediului de joc open world din Days Gone, orice astfel de element diferit putând duce la o experienţă cu totul nouă pentru jucători.

Days Gone este un joc action/adventure open world. Acţiunea are loc la doi ani de la o pandemie globală care a ucis majoritatea populaţiei, transformând milioane de supravieţuitori în ceea ce producătorii numesc Freakers, creaturi fără gândire proprie, care se deplasează, acţionează şi se hrănesc în grupuri mari. Personajul principal din Days Gone este Deacon St. John, un membru al găştii de motociclişti Drifters, un vânător de recompense care preferă să-şi asume numeroase riscuri în detrimentul vieţii relativ liniştite oferite de taberele în care trăiesc ultimii oameni neafectaţi de boală.

Days Gone este dezvoltat în exclusivitate pentru PlayStation 4 (cu suport pentru PS4 Pro), nefiind oferită încă o dată de lansare exactă.

Days Gone

 

 

Sursa : http://jocuri.go4it.ro

 

 

 

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.