Sari la conținut

Overwatch: Overwatch League mai vinde două sloturi


kayn

Postări Recomandate

Overwatch-League-630x354.jpg
Overwatch-League-630x354.jpg

Încă două sloturi în Overwatch League au fost achiziționate, ducând astfel numărul echipelor cu un loc garantat în ligă la nouă.

Unul dintre sloturi a fost cumpărat de Cloud9, foarte probabil grație celor câteva milioane de dolari în sponsorizare obținute în noiembrie 2016 și în luna martie a acestui an. Cloud9 nu a cumpărat, însă, un slot în America de Nord – cum probabil că ar fi fost de așteptat –, ci pe cel de la Londra.

Al doilea slot, cel din Los Angeles, a fost cumpărat de Kroenke Sports & Entertainment, o companie americană cu sediul în Denver, Colorado, care mai deține echipe în aproape toate sporturile majore din America de Nord, cu excepția baseball-ului. De exemplu, compania deține o echipă din National Football League (NFL) – denumită Los Angeles Rams – și una din National Basketball League (NBA) – denumită Denver Nuggets. Mai deține și una din National Hockey League (NHL) și una din Major League Soccer (MLS).

Astfel că lista deținătoarelor de sloturi în Overwatch League arată după cum urmează:

Untitled-22.png

 

 

Sursa : computergames.ro
 

Editat de Panda-Hns.Evict.Ro

 

 

 

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.