Sari la conținut

[Tutorial] Cum updatam sourcemod


q4e

Postări Recomandate

CUM UPDATAM SOURCEMOD

Mai multe informatii pe subiect gasiti aici: https://wiki.alliedmods.net/Upgrading_SourceMod

Buna seara, acesta e un tutorial care, zic eu, o sa va ajute, deoarece am observat ca multi detinatori fara experienta intampina probleme cand aud de "update la sourcemod", chiar daca, credeti-ma, e floare la ureche, cum s-ar spune. Procedeul este acelasi ca si cand instalam un plugin.

 

ATENTIE! Neactualizarea SourceMod-ului poate avea consecinte asupra serverului: shut-down aiurea, restartari aiurea, pluginuri defectuoase. Asadar va recomandam sa ramaneti la curent cu updateurile SourceMod, pentru a nu avea surprize neplacute.

 

Acestea fiind zise, daca urmati acesti cativa pasi, o sa rezolvati cu update-ul rapid si sigur:

  1. Intrati pe sourcemod.net, site-ul oficial SourceMod, iar in partea stanga veti avea o lista cu linkuri, printre care si "Downloads", unde sunt ce sub-categorii:
    1. Stable Builds = versiunile "stabile" 
    2. Dev Builds = versiunile inca in dezvoltare
    3. Plugins

 

2.Pe noi ne intereseaza "Stable builds". Asadar intram pe "Stable builds", iar apoi observam o lista cu arhive de downloadat. Ultima versiune este cea din capul listei.

 

3.Apasand pe unul dintre modurile de operare disponibile (windows, mac, linux) se va descarca o arhiva. Aeasta arhiva este update-ul despre care vorbim. Continutul ar trebui sa arate cam asa: (pentru versiunea actuala)

 

4. Fiecare folder din arhiva reprezinta (ca la pluginuri) folderul in care trebuie sa introducem fisierele din folder. Asadar dam pur si simplu drag and drop (tragem) continutul celor doua foldere in folderele corespunzatoare de pe serverul nostru. (respectiv fisierele din cfg in csgo/cfg, cele din addons/sourcemod in csgo/addons/sourcemod, iar cele din addons/metamod in csgo/addons/metamod din fisierele serverului.

ATENTIE! Se recomanda ca serverul sa fie inchis in timp ce faceti respectivul update!!

 

5. Gata, asta e tot. Puteti porni/reporni serverul. SourceMod a fost updatat.

 

Sper sa va ajute acest tutorial, iar daca aveti nelamuriri/probleme topicul va ramane deschis 7 zile. 

  • Like 2

 

>>>>Q4e<<<<

| founder  showdown(Arena)] |

  • Check out some of my tutorials: here
Spoiler

 

 

 

  • Check out some of my plugins: here
Spoiler

 

  • More stuff coming soon
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.