ALATURA-TE GRUPULUI EVICT STEAM CHAT
Sari la conținut
wind

[League of Legends] [Stiri] Lumea boșilor Arcade se încheie în trei zile

Postări Recomandate

Lumea boșilor Arcade se încheie în trei zile, așa că nu rata șansa de a îndeplini misiunile din cadrul evenimentului și a câștiga recompense exclusive. Află mai multe aici.

În timpul evenimentului Lumea boșilor Arcade, poți să:

Îndeplinești misiuni pentru a câștiga bilete: Pentru început, îndeplinește prima misiune, ''Răul triumfă mereu!'' Oricine poate să îndeplinească apoi primele două serii de misiuni, iar Permisul pentru temniță permite accesul la ultimele trei. Misiunile expiră pe 25.08.2017 la 9:59 ora României.

Revendici bilete pentru recompense exclusive: Cu biletele, revendică iconițe și sfere exclusive pentru eveniment. După încheierea evenimentului Lumea boșilor Arcade pe 25.08.2017 la 9:59 ora României, vei avea timp până pe 12.09.2017 la 9:59 ora României pentru a transforma biletele rămase în recompense. Dacă nu le transformi până la termenul limită, acestea vor dispărea.

Continui jocul cu Permisul pentru temniță: Continuă să joci pentru misiuni zilnice, serii de misiuni suplimentare și alte bonusuri exclusive. Dacă ai deja Permisul pentru mini-temniță, atunci costul Permisului pentru temniță va fi redus. Permisele expiră pe 25.08.2017 la 9:59 ora României.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×