Sari la conținut

[Tutorial] Cum dezactivezi aplicatiile instalate de producator


KRANOS

Postări Recomandate

Cum dezactivezi aplicatiile instalate de producator sau de operatorul de retea – daca-ti cumperi un telefon nou sau daca pur si simplu dai o resetare la valorile din fabrica dupa care introduci o cartela, vei fi bombardat cu tot felul de aplicatii inutile ce nu fac altceva in afara de a ocupa spatiul inutil, a functiona in fundal si de a consuma baterie si memorie RAM.
Am patit-o personal cu un abonament Orange, am introdus cartela in telefon (sau vin cu versiunea de firmware) si automat fara ca eu sa vreau vreo 9 aplicatii inutile au fost instalate. Fotbal info, Orange film, Orange antivirus, Orange TV Go, Deezer, Meteo, Portal Orange, Contul meu Orange, Orange travel, deja sunt o gramada de aplicatii pe care nu le vreau, aplicatii ce-mi ocupa locul aiurea, nu le folosesc, nu le voi folosi si nici nu pot fi dezinstalate fara root!


Pe langa faptul ca sunt deja foarte multe si-mi ocupa si-mi ingreuneaza si aglomereaza meniul, multe ruleaza in fundal si consuma RAM si acumulator.
Orange sa-si bage mintile in cap si sa nu imi mai serveasca astfel de mizerii! Asta este o mica parte, multi producatori sau cei ce rebranduiesc telefoane isi pun si ei amprenta si arunca o gramada de porcarii prin meniu ce nu pot fi sterse decat prin root!
Iata cum sa dezactivezi aceste aplicatii, ele vor disparea si nu vor mai rula in fundal:
Intra in meniu, aplicatii, toate, le cauti pe cele pe care doresti sa le elimini, apoi dai dezactivare. Iconitele vor disparea din meniul telefonului, memoria RAM se va imbunatati, aplicatiile nu vor mai rula in fundal si nici nu vor mai consuma baterie. 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.