Sari la conținut

[Tutorial] Cat de repede tastezi


KRANOS

Postări Recomandate

Cat de repede tastez sau cum invat sa tastez mai repede sunt doua intrebari pe care in mod cert multi dintre noi ni le-am pus. Altii care sunt inca la inceput de drum in tehnoredactare sau tastarea cuvintelor cu ajutorul unei tastaturi qwerty or sa aiba mai mult ca sigur si ei aceaste intrebari.

Pentru cei care nu stiu cum se poate invata sa tastezi mai repede, am un sfat: scrieti, scrieti si iar scrieti. Asa ca si exemplu, eu cand am dat prima data de calculator a fost undeva prin 97 si cum atunci era boala Mirc-ului (asl pls … etc ) ) vreo cativa ani am tot batut acolo la tastatura. Acum ca e moda cu messengerul incercati sa scrieti cat mai mult, dar in special cat mai corect si fara k in loc de ca si j in loc de sh…. etc.

Dupa atata timp sincer, nu pot sa spun ca tastez foarte repede, dar recunosc ca am ajuns la stadiul in care uitatul la tastatura nu mai reprezinta un lucru important in redactare. 

Citind ca de obicei RSS-urile am dat peste acest articol care m-a facut si pe mine curios cat de repede tastez. 

Ei bine, acesta cred ca este cel mai bun scor pe care as fi putut sa il obtin, din doua incercari pe care le-am dus la capat, dar daca as sta sa scriu romane cu viteza de mai jos as face scurta la degete, dar ma rog asta e alta treaba. Vezi cat de repede tastezi.
Speedtest 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.