Sari la conținut

[Tutorial] Rezolvare "bug" PHPLD pentru director de articole


KRANOS

Postări Recomandate

Am vazut pe un forum cateva persoane care vorbeau despre un “bug” la scriptul PHPLD, la functia pentru un director de articole. Spuneau ca nu poti pun un link pe un cuvant cheie cand vrei sa pui un articol in director.
In realitate, nu este nici un bug, trebuie doar sa umblati putin la setari si sa “aprobati” spre utilizare tagul a si atributu href.
Pentru a face asta trebuie sa va logati in panoul de admin de la director si sa va duceti pe Settings dupa care pe Security.
Imagine
Dupa asta, trebuie sa faceti cateva setari.

Alegeti YES la Allow HTML si la Allow HTML ATRRIBUTES.

Dupa asta, in casuta de la Allowed HTML tags, adaugati tagul a.

La Allowed HTML ATTRIBUTE tags adaugati si href.

Am pus o imagine mai jos pentru a va da seama mai bine ce aveti de facut.
Imagine
Asta este tot, dupa ce ati facut toate setarile apasati pe butonul SAVE din parte de jos a paginii si a-ti rezolvat “bugul”. Acum puteti sa folositi scriptul pentru un director de articole fara probleme.

P.S Daca doriti ca vizitatorii sa poata folosi si alte atribute pentru tagul a, nu trebuie decat sa le adaugati, despartite prin virgula, in dreptul casutei de la Allowed HTML ATTRIBUTE tags. 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.