Sari la conținut

Acer Chromebook cu ecran de 15.6 inch


HATEAND

Postări Recomandate

Acer_IFA_Chromebook_15_01-700x616.jpg

 

Acer a anutat la IFA Berlin primul Chromebook cu ecran de 15.6 inch. Este primul astfel de produs si se bucura de o constructie solida si o autonomie foarte ridicata. Laptop-urile Chromebook sunt ideale pentru office si consum de multimedia.

 

Acest model are ecran IPS de 15.6 inch Full HD, autonomie de 12 ore si carcasa din aluminiu. Nu are ventilator, deci nu produce zgomot, totul fiind racit pasiv. Are difuzoare orientate in sus in jurul tastaturii pentru un sunet de calitate. Ruleaza pe procesoare Intel Celeron si Pentium de ultima generatie (unele sunt i3-uri rebranduite) quad core, 32 sau 64GB memorie de stocare eMMC si 4 sau 8GB memorie RAM.

 

Acer_IFA_Chromebook_15_03-700x429.jpg

 

Are port USB C, HDMI, Bluetooth, cititor SD, Wireless AC si MIMO si cantareste doar 1.72 Kg. Va avea si o versiune cu ecran tactil si va costa in jur de 500 euro in regiunea EMEA si 400 dolari in SUA.

 

https://www.arenait.net/2017/09/04/acer-chromebook-ecran-15-6-inch.html

HXnpe7w.gif

ATRIBUTIILE LUI HATEAND | REGULAMENT GENERAL FORUM | CUM IMI SCHIMB MEMBER TITLE | HOSTING SERVERE JOCURI

STEAM HATEAND - ADAUGA-MA LA PRIETENI            DISCORD HATEAND - ADAUGA-MA LA PRIETEN            DA-MI UN MESAJ PRIVAT

/id/staiku                                                                   staiku#4280                                                              HATEAND

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.