Sari la conținut

Lucifer (SERIAL 2015- )


godзлато_

Postări Recomandate

SERIAL: Lucifer | Apariție: 2015 | 2 sezoane | va urma și sezonul 3

 

M-am gândit că e un kitch atunci când am aflat că nu e nimic horror în serial, producția bazându-se pe cu totul altceva. Credeam că e o combinație nereușită între acțiune și telenovelă. N-a fost așa.  Până acum, am avut rețineri în a mă uita la Lucifer.

 

Tot căutând pe Netflix seriale la care să mă uit, am zis, totuși, să încerc să văd ce-i de capul serialului și, sincer să fiu, mi-a plăcut. În momentul de față sunt aproape de finalul primului sezon.

 

Pe scurt, lucrurile stau în felul următor:

 

Satana s-a săturat de monotonia iadului și s-a gândit să lase business-ul din infern și să vină pe pământ, să locuiască, sub numele evident de Lucifer Morgenstern.

 

Totul se petrece în Los Angeles, unde lui Lucifer i se pune pata destul de rău pe o detectivă Chloe. Acesta o ajută necondiționat pe – ce-i drept – focoasa polițistă. Deși destul de experimentat în a conduce o lume plină de cruzime, Lucifer, aparent o persoană care n-ar avea sentimente, trece prin diferite situații omenești, având trăiri la care nu s-ar fi așteptat.

 

În timp ce o ajută pe Chloe, Lucifer trebuie să se ferească și de prietenii săi „divini”, care vor cu orice preț ca acesta să se întoarcă la viața sa de dinainte – de stăpân al iadului.

 

În serial puteți vedea o reușită umanizare a Satanei. Poți uita de ideea standard: un tip roșu, obligatoriu cu o coadă sinistră și coarne. Luciferul modern e un bărbat arătos, relativ obsedat sexual, pe care îl încearcă sentimente umane.

 

Concluzie: Da, merită să te uiți!

Poate fi vizionat pe: Netflix

Link IMDb: notă 8.3

 

TRAILER:

 

 

Editat de godзлато_
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.