Sari la conținut

Ar fi cea mai grea lovitura pentru Dinamo! Guvernul poate reconstrui alt stadion, daca situatia din Stefan cel Mare nu se rezolva


s!mpLe

Postări Recomandate

pmzWyuI.jpg

 

 

Incertitudinea care planeaza asupra arenei Stefan cel Mare poate duce la o surpriza nu tocmai placuta pentru dinamovisti. Guvernul ar putea decide sa reconstruiasca o alta arena, spune viceperemiul Sevil Shhaideh.
 
Potrivit lui Sevil Shhaideh, arena BNR, fosta "Progresul", care a fost scoasa din circuitul public in 2009, ar putea fi reconstruita, daca situatia stadionului Stefan cel mare nu se va rezolva.
 
In prezent, numai trei din cele patru solutii cerute de UEFA sunt clare: arenele Ghencea, Giulesti si Arcul de Triumf.
 
"Proiectul se refgera la actualizarea Comitetului Interministerial cu privire la coordonarea pregatirilor pentru EURO 2020. Acesta este coordonat de viceprimministrul si ministrul afacerilor interne. Pe cale naturala trebuie sa fie ministrul Tineretului si Sportului. Din perspectiva ministerului pe care il reprezint, EURO 2020 reprezinta reabilitarea a patru stadioane. Ne referim aici la Steaua, Dinamo, Arcul de Triumf si Rapid. In momentul asta, trei stadioane au toate documentatiile pregatite sa intre in procesul de pregatire studii de fezabilitate, proiect tehnic si lucrari. Mai avem discutii cu al patrulea stadion, sa vedem daca rezolvam si aici toate documentele. Pentru cele trei, in acest moment, dupa ce se vor finaliza toate procedurile legate de documentele de proprietate, certificate de urbanism si asa mai departe, noi speram ca intr-o luna cel mult sa inceapa partea de pregatire a proiectelor tehnice. Daca Clubul Dinamo, deci partea de stadion de la Clubul Dinamo, nu va reusi sa indeplineasca toate conditiile necesare documentatiilor pentru pregatirea unei investitii publice, pentru ca vorbim despre o investitie publica, se ia in analiza un alt stadion. Stiti ca avem stadionul de la BNR si vedem cum putem rezolva si cu acesta", a spus Sevil Shhaideh, citata de Mediafax.
 
Arena Controceni a fost inchisa in 2009, iar de atunci doar angajatii Bancii Nationale au folosit-o in scopuri recreative.
 
Sursa: Sport.Ro
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Lipiți ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.