Sari la conținut

Dorit de Real Madrid, Dybala a făcut un anunț important după ce a umilit Barça: "Sunt aproape să semnez"


s!mpLe

Postări Recomandate

T6378Ca.jpg

 

Paulo Dybala a făcut din nou furori în tricoul lui Juventus, cu o dublă marcată în victoria cu 3-0 contra Barcelonei, acolo unde joacă Lionel Messi, jucătorul cu care îl compară tot mai mulți, atunci când vine vorba de performanțele sportive. La finalul meciului din Liga Campionilor, atacantul argentinian al campioanei Italiei a făcut cel mai așteptat anunț pentru bianconeri.
 
"Se încearcă prelungirea contractului meu. Sunt foarte aproape să semnez și vreau să profit de ceea ce trăiesc", a spus Paulo Dybala, la finalul meciului Juventus - Barcelona 3-0, în care el a marcat de două ori.
 
Mesajul argentinianului îi liniștește pe fanii torinezi, după o perioadă în care s-a vorbit insistent despre o iminentă plecare a lui de la Juventus, cu Real Madrid drept cea mai probabil destinație. În ultima vreme s-a speculat chiar că "galacticii" ar pune la cale un plan complex pentru a echivala cele 10 de milioane de euro cerute de italieni: pe lângă o sumă consistentă de bani, la Juventus ar urma să meargă la schimb unul dintre Isco, Asensio, Alvaro Morata, Karim Benzema, James Rodriguez sau Danilo.
 
"Messi e Messi, joacă la Barcelona. Eu sunt Paulo", a răspuns Dybala, atunci când a fost întrebat despre desele comparații cu cvintuplul câștigător al Balonului de Aur.
 
"E un rezultat foarte bun, dar știm că nu se oprește aici. Mai sunt 90 de minute. Știm că acolo va fi cu totul alt meci, cu totul în favoarea lor. Știam că va fi un astfel de meci. Barcelona lasă multe 'găuri', pentru că atacă mult. Contra noastră le-a fost letal, apoi am putut să închidem meciul cu golul lui Chiellini", a mai spus atacantul argentinian.
 
26 de meciuri și 16 goluri are Paulo Dybala în toate competițiile în acest sezon în tricoul lui Juventus.
 
Sursa: DigiSport.ro
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Lipiți ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.