Sari la conținut

[TUTORIAL]Țintă strânsă


copil_zăpăcit

Postări Recomandate

# Nume Tutorial : Țintă strânsă

# Autorul : SpYKE3

# Tutorialul : Nu am video .

Oricum , deci când ești un jucător mai nou de Cs:GO ai o țintă largă .

Acest tutorial este bun pentru micșorarea ei .

 

Începi .. Deschizi Cs:GO , nu intri într-un server . Deasupra undeva in dreapta sus ai Opțiuni mai exact pe bara unde ai inventarul . Click pe Opțiuni si ai Tastatură/Mouse .. Alegem Opțiuni de joc și este : Activați consola de la dezvoltător . Normal este dată pe nu , dar noi schimbăm pe da . În paranteză este butonul care trebuie apăsat pentru a deschide consola . Acel buton este doar pe tastatura americană si de aceasta .. Noi dăm iarăși pe Opțiuni și Tastatură/Mouse , dăm în jos și ne apare Activează/Dezactivează consola dăm pe acel dreptunghiul de lângă și apăsăm de exemplu / , Ieșim intrăm într-un server deschidem consola cu butonul / sau care ați pus voi și scriem aceste coduri :

 

 

cl_crosshairalpha 255 cl crosshaircolor 5 cl_crosshaircolor_b 255 cl_crosshaircolor_r 255 cl_crosshaircolor_g 255 cl_crosshairdot 0 cl_crosshairgap-1 cl_crosshairsize 4 cl_crosshairstyle 5 cl_crosshai

 

Și vedem că ținta a devenit mai strânsă .

 

 

 This topic is now closed to further replies.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.